avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Rarita1

Activitate Rarita1

Am un pamant mostenit . Casa batraneasca + teren + apa, gaz, curent . Actele trebuiesc facute in vara pe numele meu . Ma intereseaza cat costa ? Si cat dureaza toata procedura asta ? Vreau sa il vand . Il pot baga la vanzare inainte sa fac actele ? Ma refer sa fie pamantu bagat si pana se gaseste cuneva sa il cumpere actele ies si ele si asa am ilpuscat doi iepuri dintr o data . Ce credeti? Am nevoie sa scap de el cat mai repede ca plec din tara , si nu am timp sa stau .
Răspuns la discuția Divort! Neintelegeri !
Cum se procedeaza ?
Si cat costa tot demersul acesta ?
Daca este dat in judecata practic , ca vrea sau nu trebuie sa se prezinte obligatoriu el , nu ??

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
1. Divort in instanta. ca vrea sau nu asta e situatia, instanta dispune divortul daca cei doi nu se inteleg si asta este dovedit cu martori.
2. Pentru substituirea acordului lui alta actiune in instanta eventual cu ordonanta presedintiala.

Răspuns la discuția Divort! Neintelegeri !
Ei vor sa divorteze din cauza neintelegerilor. Au locuit impreuna in belgia . Au venit acasa , el a plecat inapoi la munca acolo. Ea a ramas in tara . Vor sa divorteze ca sa piata pleca si ea cu copilul inapoi tot acolo, dar la niste rude . Sa se angajeze sa bage copilul la scoala , etc . El am senzaia ca vrea sa o impiedice sa faca multe chestii , la asta ma refer ce este de facut. Pentru ca ambii vor sa divorteze dar el este influentat de maicasa si ca sa o impiedice sa si vada de viata ei o vrea incurcata .o tine incurcata cu unele chestii din rautate .

gi-jane2 a scris:

Cum adica vor sa divorteze, dar el nu vrea ?

nu poate sa plece cu copilul inapoi

Inapoi, unde ?
Pana la urma unde locuiesc ?

Buna ziua . Se da urmatoarea situatie - Ea cu el nu se mai inteleg . Au o fetita impreuna si doar asta ii mai leaga . Vor sa divorteze dar el o impiedica total cu treaba asta de frica faptului ca ea vrea sa o ia de la capat.Are tot dreptul sa isi ia copilul si sa il vada tot timpul dar intre ei totul este terminat.
Cum poate sa ajunga la un numitor comun?
Trebuie aa divorteze , apoi sa isi faca pasaport si ea si copilului din nou.
El este plecat din tara si ea cum el nu vrea divortu , nu poate sa plece cu copilul inapoi . Ce este de facut si cum sa procedeaza ? Daca el nu va vrea sa ii dea divortul ,ce se poate face ??
Discuție Mostenire .
Am mostenit un pamant cu casa batraneasca de la bunica mea . Atat bunicul, tatal (mai bine de 15ani) , si bunica (3ani ) sunt decedati. sunt singura mostenitoare .Ma intereseaza cat costa si cat dureaza cele doua succesiuni pe care trebuie sa le fac? Succesiunea dupa tatal meu si dupa bunica . Trebuie sa le fac ca mai apoi sa pot scoate certificatul de proprietar . Cat dureaza toata treaba asta ??