avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire .

Am mostenit un pamant cu casa batraneasca de la bunica mea . Atat bunicul, tatal (mai bine de 15ani) , si bunica (3ani ) sunt decedati. sunt singura mostenitoare .Ma intereseaza cat costa si cat dureaza cele doua succesiuni pe care trebuie sa le fac? Succesiunea dupa tatal meu si dupa bunica . Trebuie sa le fac ca mai apoi sa pot scoate certificatul de proprietar . Cat dureaza toata treaba asta ??
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2018
Rarita1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:31, 14 Octombrie 2018
Le faceti impreua si daca prezentati toate actele necesare, in cateva zile aveti certificatul de mostenitor. Nu este un tarif fix si o sa va calculeze notarul. Mergeti cu incredere la notar si incepeti procedura.
Buna ziua,
Le veti dezbate pe toate la notar.
Costurile le stabileste notarul functie de grilele lor, e imposibil de spus altfel.
Durata este in functie de cat de repede prezentati TOATE actele plus 30 de zile.
Veti obtine CERTIFICAT DE MOSTENITOR care este cel care va da drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul tatalui andravenache andravenache Buna ziua! Tata a murit in urma cu 3 luni. Mama traieste. Tinand cont ca majoritatea lucrurilor (apartament, utilitati) sunt pe numele tatalui, ma ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunici . sandraone sandraone Ma confrunt cu o problema .Un teren din partea buncilor este ramas ca mostenire ,Sunt singura la parinti . Bunica a decedat acum aproape doi ani, bunicul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)