avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate fabio

Activitate fabio

Răspuns la discuția pensie de intreþinere
NU stiu in ce am de facut!
Răspuns la discuția Cum sa iesi din asa ceva?
pritenei tale ii trebuie putin mai mult caracter sau forta....nu poate ramane prizoniera intr-o relatie...dar mai ales santajurilor unui bolnav psihic....A permis sa se ajunga aici dand dovada de teama si supunere la mofturile lui!Chiar nu are putere sa lupte?Teama nu o va ajuta cu nimic....Sa incerece sa-si stapaneasca frica si sa actioneze pana nu e prea tarziu...Spui ca ii esti prietena...o poti ajuta financiar,sau macar cu o declaratie despre situatia ei...
Pritena ta este practic sechestrata....putina violenta din partea lui nu m-ar mira..si atunci ar fi arma perfecta(un certificat medical)...si pune punct tuturor amenintarilor....
Iar cat despre angajare....nici nu cred ca va mai avea nevoie intr-un asemenea caz de violenta...iar cat despre vecini,poate i-ai putea influenta,spunandu-le cum e situtia....CONCLUZIA : sunteti femei trebuie sa reusiti sa doborati prin inteligenta un barbat(daca se poate numi astfel)
SUCCES
deci,misiunea este pe un termen de sase luni...banii ii voi primi lunar acolo(cred)
Cum poate afla ea cand ma intorc dupa 6 luni ce suma ii se cuvine din acei bani?In acest moment procentul il calculeaza unitatea si ii administreaza intr-un cont al ei(salariul din tara)...cine urmeaza sa calculeze procentul din aceasta suma pe cele 6 luni si cine se va ocupa sa ii vireze intr-un cont?Chiar nu stiu ce am de facut...si nici nu imi doresc sa avem probleme...dar nici sa ii acord o suma marisoara daca nu este cazul...
Mai mult despre cum mi se acorda dincolo acest salar chiar nu am habar...dar macar vreau sa ma informez pentru a evita sa imi fac planuri cu o banii care ii se cuvin(asta daca intradevar)...
Prin urmare sunt la fel de nedumerit...nu a mai intalnit nimeni cazuri similare?
Un ajutor in deslusirea enigmei nu ar prinde rau!#-o
elis a scris:

Venituri pentru misiuni au caracter temporar, intrucat ele sunt acordate doar pe durata misiunii. Eu sunt de parere ca pensia alimentara se va calcula la salariul din tara.
Prin urmare nu are nici un drept si nu poate obtine nimic.....chiar daca ma da in judecata?
Răspuns la discuția Tot despre pensia alimentara...
deci ma poate lamurii cineva putin mai mult cu privire la problema?
nu este un venit constant....ci doar pe termen de sase luni....
pe langa asta in tara primesc salar din care se va calcula automat suma datorata pensiei de intretinere minor...
deci,poate aspira la 1/4 din veniturile pe care le voi realiza dincolo?
Prin urmare concluzia,sunt obligat sa ii acord vreo 4000 E din venitul ce il realizez prin plecarea in misiune,asta pe langa suma ce o primeste in tara din salariul dublat?
Deci se poate si fara acordul meu avand in vedere ca exista o sentinta definitiva si irevocabila....unde ii este incredintat minorul!Credeam ca nu se poate!
nu contine suma fixa ,1/4 din veniturile nete realizate.deci?are dreptul la banii pe care ii voi primi pt misiune dincolo?
Pentru a scoate minorul din tara (ex :Italia),mama are nevoie de acordul meu?