Am vorbit cu presedintele si mi-a spus ca stie ca persoana de la care a cumparat este PFA si ca sa ma interesez eu despre vanzator. Mie mi s-a parut ciudat ca nu era scris TVA-ul pe factura, nu era nici o stampila, nici un CUI.
Eu le_am comunicat ca nu este de datoria mea si ca daca nu se rezolva voi merge la politie cu factura.
Procesul verbal de la sedinta era pentru 45 de bucati de platani/150 ron per bucata; 6 tuia tot 150 ron per bucata; plus 30 de lei de plantat per pom si 250 de lei pe o masina de sapat.
Personal am vazut cum s-au plantat ( de catre vecini cu lopata) iar restul de cheltuieli nu apar pe nici o factura.
Plus ca pomii sunt plantati in jurul blocului unde nu este terenul nostru ( deci sansa ca atunci cand se va construii ceva in apropiere sa ne puna pomii in brate este foarte mare)
Nu am nimic cu imbunatatirea confortului insa am senzatia ca cineva isi trage bani pentru fiecare “investitie” efectuata.
Ca sa mai dau un exemplu. Unde locuiesc eu este un cartier rezidential unde dezvoltatorul a spus ca va monta bariere pentru parcare; a montat acum vreo 6-7 luni bariere care nu merg; brusc un vecin a spus ca barierele au fost verificate de o firma si nu pot fi repArate ( nu au mers niciodata); acelasi vecin ne propune sa strangem bani iar o suma de aproximativ 10000 lei sa montam alte bariere. Din punctul meu de vedere trebuie mers la dezvoltator si pus presiune sa le schimbe sau sa le repare pentru ca intra in obligatiile dansului de a face parcarea. Pana acum toate investitiile facute au degrevat de bani dezvoltatorul ceea ce nu mi se pare corect.
cyan a scris:
Ati cerut explicații administratorului și președintelui de ce sunt mai putini sau vi s-a răspuns ca "nu s-au prins"?