avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata administrator

Buna ziua,

Cum se poate modifica salariul unui administrator de bloc, cum se stabileste? In cazul meu in mai putin de 1 an administratorul si-a modificat salariul de la 25 lei/ apartament la 37 lei/apartament.
De asemenea se poate sa iesi dintr-o asociatie de propietari?

Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comitetul executiv are competenta sa dispuna incheierea si rezilierea raporturilor juridice de munca
Referitor la interesul dv de a iesi din asociatia de proprietari,raspunsul este afirmativ
Dar daca iesiti din asociatia de proprietari trebuie sa cunoasteti ca va revin aceleasi obligatii ca si membru proprietar dar nu mai aveti aceleasi drepturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau să fac parte dintr-o asociație de proprietari Mădă yna Mădă yna Bună ziua! Doresc să aflu dacă există vreo lege prin care eu sunt obligată să fac parte dintr-o asociație de proprietari. Motivul pentru care nu mai ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica, doresc sa ma retrag din asociatia de proprietari. ana_nicolla ana_nicolla Fac parte dintr-o asociatie de proprietari, locuind la bloc si doresc sa ma retrag din aceasta, platindu-mi toate darile prin contracte incheiate cu furnizorii ... (vezi toată discuția)
Ieșire din asociația de proprietari Rose258 Rose258 Bună ziua, m-ar interesa care este procedura ieșirii dintr-o asociație de proprietari. Noua variantă de calcul al cheltuielilor pe cota parte indiviză de ... (vezi toată discuția)