avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Lacramioara Andrei

Activitate Lacramioara Andrei

Buna ziua, pentru firmele care nu au avut activitate de la infiintare pana in prezent si au depus Declaratia de inactivitate cu termen pana la 02.03.2020, care este termenul de depunere a Declaratiei privind beneficiarul real: 15 zile de la data declaratiei de inactivitate sau 21.07.2020? Multumesc
Răspuns la discuția Raspundere administrator
Ceea ce anume inseamna? În practică, nici 1% din cererile fondate pe art 169 din legea insolvenței nu se admit!
Multumesc, oricum pt.raspunsuri.
Răspuns la discuția Raspundere administrator
Multumesc. Lucrul acesta reiese din prevederile legii societatilor comerciale? Puteti face referire la un articol anume? Referitor la biletele la ordin darantie pt.ctr.de leasing? In situatia in care , ipotetic vorbind, firma nu ar avea suficienti bani , biletele ar trebui executate, si nici atunci nu ar fi bani in banca?
Buna ziua, o firma va avea ca obiect de activitate importul de panouri fotovoltaice si vazarea acestora, fie ca atare, fie insotita de transport si montaj, catre clienti persoane juridice sau persoane fizice din Romania. Ce coduri CAEN sunt cele mai potrivite pentru aceste activitati?
Urmeaza sa fiu numit administrator intr-o firma care are activitate economica de mai bine de 5 ani. Exista , normal, in derulare contracte incheiate cu clienti si furnizori, si exista si 2 contracte de leasing pentru care s-au dat bilete la ordin in alb ca si garantie. Ce clauze ar trebui sa apara in actul constitutiv sau in alt tip de contract prin care raspunderea mea in calitate de administrator sa fie limitata strict la perioada in care eu voi administra firma, excluzand perioada anterioara? La ce aspecte jurudice va trebui sa fiu atent? Multumesc.