Ah, nu am explicat clar ceva: eu am Cartea de munca la mine, la angajat. E incheiata la data de 01.01.2011, dar nu e scanata. Aceasta e problema mea, ca trebuie sa ma duc personal cu ea la scanat.
M-as duce oriunde, daca as sti unde.... Nu m-au indrumat nicaieri.
Multumesc mult pentru sprijinul dvs..
Daca o sa mai aflati ceva, va rog, daca puteti, anuntati-ma.
Cu respect,
MarcelaF
Revin. Astazi am fost la Casa de Pensii si nu au avut un raspuns clar: nu se face scanare, nu se stie cand se va face dar, daca se va face, sa fiu atenta la anunturile din mass-media, ca se va anunta, nu se stie cand, nu se stie unde... Oricum, contractul dansilor cu firma care facea scanarea nu mai este in vigoare...Acestea sunt noutatile.
Daca mai auziti ceva, va rog cu disperare, anuntati-ma si pe mine!
Multumesc frumos!
Multumesc pentru raspunsul dvs.. Incerc maine la Casa de pensii si voi reveni.
Sunt angajata a unui SRL si am avut Cartea de Munca la mine, la angajat. Cartea de munca e incheiata in data de 01.01.2011. Nu este scanata la Casa de Pensii si nu reusesc nicicum sa aflu cand este un nou termen de scanare. Ma puteti ajuta, va rog frumos?
Multumiri anticipate
Multumesc frumos.
Vreau sa stiu cum pot ramane cu contractul de inchiriere, pe care l-am obtinut cu greu?
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs.
Inteleg ca trebuie facuta mai intai cesiunea, iar apoi o firma (PFA sau SRL) si dupa aceea sa preiau contractul de la Primarie, daca si acestia vor fi de acord.
Cu respect,
MarcelaF
Sunt asociata cu 95% intr-un SRL, iar fiica 5%.
Avem datorii la stat, iar fiica mea doreste sa le plateasca cu intarziere. Eu cat mai repede. Nu ne intelegem asa ca doresc sa ma retrag din asociere.
Avem trei spatii comerciale inchiriate - doua inchiriate de la primarie si unul de la particular. Doresc sa ma retrag cu unul dintre ele, preluind contractul de inchiriere.
Care ar fi modalitatea legala ca fiica (5%) sa preia integral datoriile si doua dintre contractele de inchiriere, iar eu (95%) sa nu preiau datoriile dar sa preiau un contract de inchiriere?
Trebuie sa infiintez un PFA sau un SRL?
Mentionez ca fiica mea este de acord cu ceea ce doresc eu.
Multumesc anticipat,
MarcelaF