avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Sianf

Activitate Sianf

Da,dar problema e la ei ca nu vor sa îmi plătească prenatalul ca nu am cele 6 luni lucrate si spun ei ca nu pot intra in concediu dacă nu am înainte 6 luni lucrste
Ea a zis ca am 123 de zile după calculele ei in loc de 125. Dar nu a fost la Cas .
Buna ziua, mie mi-a zis ca nu am lucrate 6 luni in ultimele 12 luni. Dar eu știam ca le am . Ce pot face in acest caz?
Mi-a zis ca nu am Nr de zile suficient deoarece nu se pune prima si ultima zi la locul de munca . Dar as vrea sa ma interez mai bine.aveti o adresa unde va pot atașa fișierele ?
Buna ziua , mi s a spus astăzi la locul de munca ca nu beneficiez de plata concediului prenatal si postnatal deoarece din revisalul eliberat de Itm am calculat ca reiese. In cazul asta dacă nu as beneficia nici de indemnizație fe creștere copil Pt cei doi ani cum voi figura? Voi putea sta acasă doi ani chiar dacă nu îmi va fi plătit ? Mulțumesc .
Buna ziua, am intrat in prenatal de la începutul lunii Februarie . Acum mi s a spus ca s ar putea sa nu îmi plătească concediu prenatal din cauza ca nu am lucrate 6 luni de zile încontinuu. Eu am lucrate 5 luni, asta înseamnă ca nu pot beneficia de concediu prenatal si nu îmi va fi plătit? Multumesc
Răspuns la discuția Concediu prenatal 2018
Buna ziua, luna asta ar trebui sa intru in prenatal . In cele 126 zile de prenatal si postnatal ce se va întâmpla cu contractul de la locul de munca? Multumesc
Si eu nu trebuie sa primesc nici un Nr de înregistrare de la locul de munca in momentul in care depun concediul? Si cu contractul de munca când se va suspenda eu trebuie sa primesc un exemplar ?
Buna ziua, ce acte necesare trebuie sa prezint la angajator pentru a intra in prenatal? El trebuie sa îmi dea Nr de înregistrare . Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Cine plateste concediul prenatal?
Buna seara, dacă ma bag in prenatal înainte sa cu 60 de zile de a naste, contractul se va suspenda in momentul in care se va termina postnatalul nu? Am înțeles ca nu are voie sa înceteze contractul pe perioada de doi ani, dar as dori sa Stiu cum se va proceda cu el in momentul in care voi intra in prenatal. Si perioada aia de 126 zile se calculează la ccc? Cum ar trebui sa fac? Multumesc