Deci in primul rind,nu sta cu miinile in sin.Poti solicita recalcularea alcolemiei la IML TE COSTA DIN BUZUNARUL PROPRIU 550 RON.Aceasta recalculare va fi mult sub valorile initiale.In plus daca in ziua respectiva ai mai si mincat varza si orez(care cresc valoarea alcolemiei ) ai toate sansele sa scapi cu NUP.Depinde si de ofiterul de la circulatie care instrumenteaza dosarul.Dar decit sa stai fara permis.......
De ce sa-mi fie greu sa ma intorc,in conditiile in care garsoniera este proprietatea mea,iar uzufructul il avem impreuna.Din cite stiu dreptul la proprietate nu mi-l poate anula nimeni.Nu vad ce instanta ii va da lui dreptul asupra proprietatii mele,in conditiile in care nu i-am vindut nimic.Doar i-am dat drept de folosinta,dar nu si de abuz.
Va multumesc pentru sfat,dar asa cum am aratat mai sus locuim impreuna intr-o garsoniera .Deci intrebarea mea este in situatia in care asa cum corect mi-ati sugerat sa fac plingere penala,atunci eu nu mai pot locui in casa mea fiind expusa riscului de a fi batuta asa cum a procedat de curind(20 aprilie)si nu a primit decit amenda ptr. tulburarea linistii publice.In privinta sfatului dv. de a-mi angaja un avocat asta va fi prima miscare,dar doresc un avocat care sa gaseasca o modalitate de a ma putea proteja pe perioada procesului,dar nimeni nu e interesat de actiunea aceasta.Concret am idee privind pasii urmatori,dar doresc un aparator care sa-mi obtina o ordonanta de evacuare pe perioada procesului,pentru a fi in siguranta,in baza actelor doveditoare pe care le am.
Va multumesc mult pentru ajutor.
Actul a fost intocmit in 17 .08.2010.Iar in ce priveste nulitatea relativa din cite am citit opereaza inlauntrul unui termen mai lung,undeva la 18 luni.ideea este ca am nevoie de un aparator,care sa procedeze cit mai bine si care sa ma scoata cit mai repede din situatia asta.
va multumesc pentru raspuns.
La data intocmirii acelui act eram sub tratament cu EDETAMIN un medicament citostatic chelator de zinc.Ideea este ca a dat rezultate foarte bune darrrrrrrrr.Ce ziceti de faptul ca acum a crescut iarasi nivelul zincului in organism,iar medicii imi spun ca singura logica a acestei situatii este ca sint otravita sistematic cu zinc.Am exclus impreuna cu medicii toate variantele posibile.Am facut si o analiza a apei potabile.De aceea se numeste otravire cu zinc si nu intoxicatie,pentru ca e o raritate si omoara relativ repede,imbracind organele interne intr-o pelicula care le impiedica functionarea.De exemplu inima mea functiona la 50 la suta din capacitate.Vorbesc pe baza actelor medicale(analize de singe,ecografii).Deci ce ziceti de starea mea fizica si psihica la data intocmirii actului.Culmea e ca notarul a fost informat dar nu a discutat nimic pe acest aspect. Va multumesc
Va multumesc ptr. raspuns chiar daca nu este ce asteptam.Din cite am vazut nu sint prea multe situatii de genul asta.Totusi cred ca ma pot lega de citeva aspecte sa scap de acest calvar .
1. Pot face dovada cu acte medicale ca sint otravita cu zinc.
2 Sint agresata fizic caz in care am chemat Politia care nu prea m-a putut ajuta
3 Beneficiarul uzufructului nu are servici,nici un venit,nu contribuie cu nimic la intretinerea locuintei.
4 Distruge ce doreste din locuinta(sparge) desi nu-i apartin.
Din cite am citit legat de uzufruct,se poate anula actul in instanta pentru motivele de mai sus(distrugere,degradare.ingratitudine) dar eu sint foarte interesata sa anulez acest act cit mai repede.De asemenea in cazul unui proces(care sigur va dura) as vrea sa nu locuiasca cu mine . Va trebui sa cer o ordonanta presedentiala de evacuare pe timpul procesului.
Oricum ideea este ca am nevoie de ajutor specializat fapt pentru care va rog sa-mi trimiteti pe mail un numar de contact sau cum sa va contactez .
Am incheiat la notariat o conventie de uzufruct ,gratuita si fara nici o obligatie cu concubinul meu ,pentru o garsoniera in care locuim amindoi,deoarece la acea data (iulie 2010)eram foarte bolnava,mai exact otravire cu zinc.In conventie scrie ca de la data intocmirii actului va beneficia de uzufruct impreuna cu mine.Problema este ca a devenit violent fata de mine.
Intrbarea mea este cum pot anula cit mai repede acest act in conditiile in care esre un pericol pentru viata mea.
Se poate prin notariat sa anulez actul,sau trebuie sa ma adresez judecatoriei.
Va multumesc