Va multumesc ptr. raspuns chiar daca nu este ce asteptam.Din cite am vazut nu sint prea multe situatii de genul asta.Totusi cred ca ma pot lega de citeva aspecte sa scap de acest calvar .
1. Pot face dovada cu acte medicale ca sint otravita cu zinc.
2 Sint agresata fizic caz in care am chemat Politia care nu prea m-a putut ajuta
3 Beneficiarul uzufructului nu are servici,nici un venit,nu contribuie cu nimic la intretinerea locuintei.
4 Distruge ce doreste din locuinta(sparge) desi nu-i apartin.
Din cite am citit legat de uzufruct,se poate anula actul in instanta pentru motivele de mai sus(distrugere,degradare.ingratitudine) dar eu sint foarte interesata sa anulez acest act cit mai repede.De asemenea in cazul unui proces(care sigur va dura) as vrea sa nu locuiasca cu mine . Va trebui sa cer o ordonanta presedentiala de evacuare pe timpul procesului.
Oricum ideea este ca am nevoie de ajutor specializat fapt pentru care va rog sa-mi trimiteti pe mail un numar de contact sau cum sa va contactez .
pentru distrugerea bunurilor si pt faptul ca v-a agresat fizic puteti depune plangere penala pt savarsirea infractiunilor de distrugere si lovire.oricum din cate relatati aveti motive intemeiate pt a promova in instanta o actiune de reziliere.