avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce trebuie facut...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce trebuie facut...

Buna dimineata,
Acum cateva zile va spuneam ca am avut probleme mari cu proprietata (comodanta), mi-a adus in apartament ca sa locuiasca cu mine , 2 persoane straine si ca m-a lovit pesta fata cu aparatul meu foto, in acel moment eu le faceam fotografii pentru dovezi.
Aseara,cand am venit de la servici, persoanele erau deja instalate comod in casa,definitiv si imi cereau cu nerusinare o cheie de la usa, eu am schimbat o incuietoare, sunt 3 la usa, proprietara insista si ea si m-a amenintat ca, daca imi voi permite sa folosesc cheia noua, va sparge usa.
Am incercat sa-i conving ca nu au dreptul sa stea cu mine,etc, n-am avut pe cine si nu am putut sa-i scot din casa, a fost inutil sa mai chem politia, ultima data cand i-am adus aici, m-au ignorat si mi-au spus sa o dau in judecata pe proprietara ca ei nu-i vor da afara din casa.
Oameni buni, sunt disperata, sunt singura,m-am saturat sa fac plangeri la politie, la procuratura, notificare prin executorul judecatoresc, nu s-a rezolvat nimic, deoarece proprietara este depasita, senila si nu intelege nimic, ce trebuie sa fac, urgent, ca sa scap de cele 2 persoane straine din casa, am inceput procedurile de reziliere a contractului de comodat, dar pana la hotararea judecatoreasca, ce fac eu?
Cum sa le fac evacuarea fortata, astia nu pleaca din casa,tot am asteptat sa iasa amandoi ca sa pot incuia usa, dar nimi, eu mai trebuie sa merg si la munca, ce sa fac?
Adriana
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 09:03, 22 Ianuarie 2009
Solutia de urgenta ar fi intocmirea unei cererei de evacuare pe cale de ordonanta presedentiala la instanta de judecata.
Recomandarea mea ar fi sa contactezi un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)
Chiriasul poate sa schimbe yala? alana27 alana27 Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de sechestrare de persoana ioanacretu ioanacretu buna ziua.ma numesc ioana si traiesc in it.sant casatorita cu un it.care are un frate bolnav psihic(ar fi cam mult de povestit) Pe scurt sunt acuzata de ... (vezi toată discuția)