avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate max brasoveanu

Activitate max brasoveanu

FIUL meu nu-l mai intereseaza de nimic.Nu mai vrea nici sa discute cu mine .Nici nu stiu unde locuieste Practic a abandonat proprietatea.I l pot actiona in judecata ?Imi vreau proprietatea inapoi.Nu vreau sa fiu evacuat de executor

FIUL meu nu-l mai intereseaza de nimic.Nu mai vrea nici sa discute cu mine .Nici nu stiu unde locuieste Practic a abandonat proprietatea.I l pot actiona in judecata ?Imi vreau proprietatea inapoi.Nu vreau sa fiu evacuat de executor

Am donat fiului meu singura locuinta.Am dreptul de a locui in acea locuinta..Fiul meu are un împrumut bancar pe care nu mai vrea sa plateasca ratele.Nici cheltuieli de întretinere bloc nu mai vrea sa plateasca.A primit notificare de la banca sa plateasca imprumutul.Daca nu va plati dosarul de credit( împrumut) va fi trimis executorilor judecatoresti pentru recuperare datorie.Cum pot redobandi PRORIETATEA DONNATA FIULUI MEU .Deoarece daca fiul meu refuza sa plateasca împrumutul catre banca .voi fi evacuat .
Executorul judecatoresc poate executa silit , avand ca obiect dosar de recuperare credit (recuperare datorie) întocmit de banca FARA CA DATORNICUL SA FIE JUDECAT? FARA O HOTARARE JUDECATOREASCA?
FIUL meu , in schimbul proprietatii nu trebuia sa efectueze nici o sarcina.IN actul de donatie este specificat dreptul meu de a locui in acea garsoniera. DEOARECE fiul meu refuza sasi plateasca CREDITUL PENTRU NEVOI PERSONALE, a primit de la Banca notificare ca DOSARUL DE CREDIT (cu datoria) VA FI PREDAT executorilor judecatoresti pentru Recuperare creante ...etc prin EXECUTARE silita..FIUL MEU nu-l mai intereseaza de nimic,CHIAR si daca banca va pune in vanzare singura locuinta .I-MI vreau proprietatea inapoi .FIUL meu sasi plateasca creditul catre banka.
Cum pot sami iau garsoniera inapoi donata fiului meu, aul trecut?La scurt timp siia schimbat comportamentul. in rauMai mult ,afacut un credit bancar,iar acum este aproape de executare silita deoarece nu aplatit ratele timp de 10 luni si nici nu mai vrea.Eu am drept de locuire in acea garsoniera.Dreptul de proprietate lam donat fiului meu.Cum pot sami dobandesc proprietatea inapoi deoarece fiul meu nu mai vrea sau nu mai poate sa plateasca ratele la banca. Cum pot sami redobandesc dreptul de proprietate donat fiului meu.