Am donat fiului meu singura locuinta.Am dreptul de a locui in acea locuinta..Fiul meu are un împrumut bancar pe care nu mai vrea sa plateasca ratele.Nici cheltuieli de întretinere bloc nu mai vrea sa plateasca.A primit notificare de la banca sa plateasca imprumutul.Daca nu va plati dosarul de credit( împrumut) va fi trimis executorilor judecatoresti pentru recuperare datorie.Cum pot redobandi PRORIETATEA DONNATA FIULUI MEU .Deoarece daca fiul meu refuza sa plateasca împrumutul catre banca .voi fi evacuat .
FIUL meu nu-l mai intereseaza de nimic.Nu mai vrea nici sa discute cu mine .Nici nu stiu unde locuieste Practic a abandonat proprietatea.I l pot actiona in judecata ?Imi vreau proprietatea inapoi.Nu vreau sa fiu evacuat de executor
FIUL meu nu-l mai intereseaza de nimic.Nu mai vrea nici sa discute cu mine .Nici nu stiu unde locuieste Practic a abandonat proprietatea.I l pot actiona in judecata ?Imi vreau proprietatea inapoi.Nu vreau sa fiu evacuat de executor
Nu îl puteți acționa în judecată.
Fiul dvs a devenit proprietar de la data încheierii contractului. Iar orice proprietar poate face ce dorește cu imobilul sau.
Motivele expuse de dvs nu sunt cauze legale de revocare a donatiei.
Anularea donatiei
luci_jsv
Am facut un act de donatie fiului si respectiv, norei mele. Intre timp ei s-au despartin prin divort, iar nora mea traieste in concubinaj cu un alt barbat. A ... (vezi toată discuția)