De la o posta se vede ca dvs aveti toata dreptatea. Taxa nu a venit sub forma de parte a unui contract. (Ce v-au cerut ei ...e un fel de taxa de protectie ca in tarile din lumea a treia). Deci nu aveti nici o obligatie. Cine scrie aici legandu-se de alte lucruri gen ca de ce vin clienti etc...asta nu are treaba. Oamenii in romania sunt foarte foarte rai. Ciudosi, invidiosi, pizmasi, deci nu va puteti astepta la raspunsuri mai bune. Nici o instanta nu va va obliga sa platiti si nu va da dreptate asociatiei de proprietari. Am lucrat in anglia vreo 7 ani si probleme de genul asta nu gaseam in anglia. Acolo toti au un fel de a fi care il numesc "common sense", adica (lucruri care se inteleg de la sine ca ar fi normale) si actioneaza cu amabilitate unul fata de altul. Nu e reclama. E un fel normal de a actiona, indicand mai in relief apartamentul dvs. Dar astia de care ne-ati spus, actioneaza cu agresivitate si inteligenta de cioban. Tara "pumnului" ....asta e romania deocamdata. Nu ati gresit dvs decat parintii nostrii care ne-au nascut in Romania, alaturi de acesti pui de caini ce stau gata oricand sa rupa lantul si sa isi infiga coltii in oasele noastre (si in tot ce ne-a mai ramas).
Stati linistita. Nu ati gresit cu nimic. Sunteti doar in niste circumstante, alaturi de oameni rai.
Nu vor avea izbanda. Vizionati pe youtube videoul Dr Richard Eby ariel neamt
Mi s-a dat un proces verbal abuziv, consider eu. Ca am sunat la 112 sa anunt ca masina care tocmai a cauzat un accident ajungand pe trotuar, a fost scoasa si a plecat pe rotile continuandu-si calatoria pe drumul public desi nu avea sistemul de franare functional. Agentul a considerat sa imi dea o amenda de 1000 roni ``ca sa imi intre bine in cap`` dupa cum mi-a spus.