avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un proces verbal neintemeiat inseamna abuz in serviciu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un proces verbal neintemeiat inseamna abuz in serviciu pentru politist?

Mi s-a dat un proces verbal abuziv, consider eu. Ca am sunat la 112 sa anunt ca masina care tocmai a cauzat un accident ajungand pe trotuar, a fost scoasa si a plecat pe rotile continuandu-si calatoria pe drumul public desi nu avea sistemul de franare functional. Agentul a considerat sa imi dea o amenda de 1000 roni ``ca sa imi intre bine in cap`` dupa cum mi-a spus.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:38, 27 Mai 2019
Nu sunt avocat, dar cred ca intrebarea cea mai pertinenta e daca aveti dovezi.
Nu este abuz in serviciu.
Faceti plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala developer developer eu cu x am avut un accident, am sunat la 112, am anuntat politia ca nu ma inteleg cu domnul si am mers la sectia de politie, lui nu i-am mai zis nimik, ... (vezi toată discuția)
Contestare pv apel fals 112 laur2013 laur2013 Am sunat la 112 intrucat vorbind cu persoana la telefon a fost agresata fizic.Primul apela a fost la postul de politie din localitatea unde se afla persoana ... (vezi toată discuția)
Accident într-un mijloc de transport în comun iulia32 iulia32 Bună ziua, Pe 30 aprilie tatălui meu i s-a întâmplat un accident stupid în urma căruia are de suferit. Era călător într-un mijloc de transport în ... (vezi toată discuția)