avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Copiiimeisicumine

Activitate Copiiimeisicumine

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc. Ma încadreze, din pacate in acel venit minim! Incerc sa formulez cererea respectivă, si sa o depun. Multumesc din suflet! Sper sa reusesc, si sa ma descurc.
Multumesc frumos pt raspuns, incerc sa strâng ceva bănuți care sa ma ajute in demersul respectiv,daca ma hotărăsc să fac asta! Am incercat sa intreb daca se poate asa, cu plata din castig , doar din auzite, stau in provincie si gura lumi sloboda imi da idei, nu am vrut sa par rea, sau de neîncredere, însă eu singura am cautat acte si am depus, si am cheltuit, si nu vad alta solutie la rezolvarea problemei decât renunțând sau căutând un avocat , dispus , si ,,amabil care sa vrea si sa inteleaga asta, nu vreau sa ma îmbogățesc, imi vreau dreptul de la părinții mei, chiar si ca il las jumate unui străin dar stiu ca e al meu, il merit si il am. Așadar nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am intrebat doar, nu mi permit sa plătesc si taxele judecatoresti si un avocat pt doua case la tara , 4h de pământ și un apartament cu 3 cam, in buc, e prea mult, de platit, cum am spus si mai sus, ma repet, las timpul si bunul Dumnezeu sa Le rezolve pe rand! Ce i al meu e pus de o parte, astept sa mi vina rândul doar! Sanatate multa si multumesc celor ce mi au raspuns, pt timp, si explicatii! Povestea e mai lunga, urâtă, si nu si are rostul sa o spun aici! Zi cu soare tuturor!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc. Am fost astăzi, am intrebat, am intalnit un d.mn avoc, drăguț si mi a răspuns, ma facut sa inteleg ca poate dura, si ca necesita timp, plus bani, nu vreau sa ma implic foarte mult, nu pot, nu mi permit, las vremea , timpul si bunul Dumnezeu sa si urmeze cursul, multumesc si pt raspuns, am intrebat doar! Am parut obraznică stiu, am crezut ca poate gasesc pe cineva sa ma ajute in astfel de situație la san d ui jumate din ce luam e mai .mult decât o onorariul platit, ce il va cere, e mult timp pierdut însă si pt ei, si nu poate fi credibil, nu au încredere, sa lăsăm soarta sa decidă asta! Pana atunci sunt bogata cu un sot bun, si doi băieți sănătoși! Dumnezeu sa ne ajute! Sanatate si zi frumoasa si cu soare!
Buna seara! As vrea sa stiu daca, se poate ,, angaja" un avocat pt a ne ajuta pe 3surori sa o faca pe cea de a patra sa împartă bunurile rămase de la părinți 2 case părintești pământ 4h si un apartament 3 camere in bucuresti pallady! Repet, cu plata din ce reiese de la toate, nici una nu avem bănuți sa plătim direct! Nu stiu daca am noroc, dar am intalnit oameni cu suflet bun si cred in miracole si bunul Dumnezeu ! Astept raspuns! Sanatate multa!
Răspuns la discuția Onorariu avocat din oficiu
Buna seara! Scuzați deranjul! Suntem patru fete, cu părinți decedați din pacate, vrem să impartim ce a ramas in urma părinților, dar una din noi nu vrea refuza motivul fiind ca ea a avut grija de tata si nu vrea sa imparta, povestea e lunga , grea si urata, dar eu saracuta imi vreau dreptul din doua case părintești din provincie , pământ la tara 4h, plus un apartament cu 3 camere in bucuresti Pallady! Saracuta fiind vreau sa stiu cum pot platii un d.na/ d.na avocat poate si din ce reiese din câștig, împart cu dansa/ dansul, decât sa nu am nimic , si deloc prefer să împart chiar si jumate din câștig, plus ca si cele două surori a le mele vor fi de acord sa dea din partea cuvenită, poate nu ca mine jumate dar vor da sigur si ele, garantez! Astept raspuns, vreau mult sa reusesc ,macar pt copiii mei ce merita o viață mai bună și un wc normal, nu in fundul curti ,o casa normală, cu mai mult de o camera unde dorm 4 insi, doi adulti si doi copii, o viață normală, nu in sărăcie cand altii lacomi isi opresc prea mult! Multumim din suflet indiferent de raspuns! As vrea sa stiu daca se poate asa, cu plata la final din ce se castiga/ împarte de la trei din noi, căci altfel nu am cum, nu ne permite viață, am un băiețel mic de 5 ani si nu am un servici, doar soțul lucrează, greu fiind cu naveta la tara! Astept raspuns! Multumim