Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca dupa noul cod administrativ, un functionar public angajat pe perioada determinata ( fara o perioada anume, pana la venirea titularului pe post) se poate transfera pe perioada nedeterminata intr-o alta institutie publica?
Buna ziua!
Am avut un proces pe contencios administrativ si am pierdut, cu drept de recurs. N-am avut avocat, intampinarea mi-a facut-o o cunostinta care este jurist. Intrebarea mea este daca la recurs imi trebuie avocat? Deja am depus cererea de recurs, fara avocat, intampinarea fiind facuta de aceiasi cunostinta, jurist. Azi mi-a zis alt jurist ca cererea o sa fie respinsa din start pt ca nu este vizata de avocat. Este adevarat?
Un 25 ian 2016 am intrat in somaj. In 11 august 2016 am nascut. In 1 nov 2016 am intrat in CCC, din somaj. In 11 iulie 2018 am terminat CCC si m-am reintors in somaj. La 1 august 2018 m-am angajat. Actualul angajator nu vrea sa-mi calculeze perioada de CCC ca vechime in munca si in specialitate pe motiv ca n-am avut un contract de munca suspendat. Initial a calculat si dupa o luna mi-a dat decizie ca ma incadreaza la o alta treapta de salarizare. Fara indemnizatie am 9 ani si 4 luni vechime si nu depasesc pragul de 10 ani vechime. Am facut contestatie scrisa si degeaba.... Este normal cum procedeaza angajatorul?