Buna ziua!
Am avut un proces pe contencios administrativ si am pierdut, cu drept de recurs. N-am avut avocat, intampinarea mi-a facut-o o cunostinta care este jurist. Intrebarea mea este daca la recurs imi trebuie avocat? Deja am depus cererea de recurs, fara avocat, intampinarea fiind facuta de aceiasi cunostinta, jurist. Azi mi-a zis alt jurist ca cererea o sa fie respinsa din start pt ca nu este vizata de avocat. Este adevarat?
Asistarea de catre av in recurs nu mai este obligatorie dar este recomandata daca vreti sa aveti ceva sanse.Oricum nu mai contează pt ca, ,, raul ,,a fost facut ,daca ati mers pe mana juristilor e greu acum de schimbat ceva.Jurist se poate numi și acela care a terminat Dreptul dar nu a profesat o zi ,asa ca....
Partaj
mocutzy27
o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)
Shimbare judecator
actb
Buna ziua,
Vreau sa aflu daca este legal ca pe parcursul unui proces civil (in speta litigiu de munca la care solutionarea a fost dupa 4 termene respingerea ... (vezi toată discuția)