azi am avut prima infatisare la recurs,eu cu avocat si fratele meu fara avocat...ceva miroase....intrebarea mea este daca la termenul de pe 17 noe pot cere amanarea pt.ca sa schimb av ori ca fratele meu sa-si angajeze av nu stiu daca la recurs se poate......av mea a cerut alt termen motivand ca pe 15 noe e la bucuresti pt ceva examene....nu ii s-a aprobat pe motiv ca nu are cum sa puna alt termen ca altfel ar fi alt complet...sper ca am fost inteleasa,multumesc
am uitat sa spun ca recursul l-am declarat eu si fratele
Daca dv. aveti avocat nu puteti cere amanare pt.aceasta, decat daca vreti sa va schimbati avocatul si nici face cereri de acest fel, in numele fratelui.Daca fratele nu are avocat atunci el poate, la urmatoarea infatisare, sa ceara instantei amanare pt, angajare aparator.
va multumesc mult...problema e ca atunci eu voi fi fara av.,dar o sa depuna notificare...am intrat un pic la banuieli ca se cam repeta ce am patit la fond....acum s-a amanat pt-ca au fost depuse intampinari numai ieri ,deci tot noi am cerut amanare..pt studiu ...se mai poate cere si pe 17 noe la recurs amanare pt angajare aparator pe care o s-o faca fratele
da..mai mult as dori o amanare pt .ca av mea lipseste....nu stiu ce sa fac....si daca ati sti ca la fond am pierdut cu dreptatea in mana clara...asta e ...eu cred ca doar
D-zeu mai poate face dreptate...sunt foarte dezamagita...
Teoretic, "instanta va putea da un singur termen pentru lipsa de aparare, temeinic motivata" (art. 156, alin. 1 Cod procedura civila).
Instanta va putea acorda un termen si in temeiul invoielii partilor (art. 155 alin. 1 Cod procedura civila).