avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amanare recurs,daca se poate....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amanare recurs,daca se poate....

azi am avut prima infatisare la recurs,eu cu avocat si fratele meu fara avocat...ceva miroase....intrebarea mea este daca la termenul de pe 17 noe pot cere amanarea pt.ca sa schimb av ori ca fratele meu sa-si angajeze av nu stiu daca la recurs se poate......av mea a cerut alt termen motivand ca pe 15 noe e la bucuresti pt ceva examene....nu ii s-a aprobat pe motiv ca nu are cum sa puna alt termen ca altfel ar fi alt complet...sper ca am fost inteleasa,multumesc

am uitat sa spun ca recursul l-am declarat eu si fratele
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
dienusa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:06, 16 Octombrie 2009
Daca s-a acordat un prim termen de judecata in recurs, partea adversa s-a pezentat in instanta fara aparator acest lucru nu este problema dvs. Cum a afirmat si Gabriela Pintea, se poate obtine un al doilea termen de judecata numai cu voia ambelor parti. Asadar... asta este situatia!
poate nu am explicat eu bine....recursul l-am declarat eu si fratele meu...eu cu avocat fratele fara av.....la primul termen partea adversa a depus intampinare in ziua procesului de recurs..are avocat...cum era si logic trebuia sa se amane pentru studiul documentelor depuse,amanarea a fost ceruta de av mea,dar nu din vina noastra s-a facut aceasta amanare....m-ar interesa cum as putea ca pe data de 17 noe ,al doilea termen,sa obtin o amanare....dupa cum am spus ..av mea lipseste atunci...desi a mentionat acest lucru instantei de recurs....nu stiu ,dar istoria se cam repeta de ce am patit la fond....fondul l-am pierdut din neglijenta `voita` a jud.,au fost acvirate 2 dosare din `93,unde era data o sentinta definitiva si irevocabila de reconstituire a dreptului de prop,dar instanta de fond nu a luat in seama acest lucru si a dat o sentinta total aiurea....
In mod normal, avocata dvs. trebuie sa se gandeasca ce o sa faca pe data respectiva.
Eventual poate sa-si asigure substituirea. Nu vad de ce va chinuiti dvs. cu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurentul absent la prima infatisare lorella lorella In calitate de intimat-reclamant intr-un recurs pe litigii in munca, m-am prezentat la data stabilita, la[u] prima infatisare[/u], dar nu si recurent-paratul. ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
Care este demersul unei cereri de eliberare sub control judiciar? cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! Prietenul meu a fost arestat acum 45 de zile sub acuzatia de trafic de droguri. Asupra lui nu s-a gasit nimic, el nu a fost prezent la ... (vezi toată discuția)