avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Lorincz37

Activitate Lorincz37

Carte funciara proprietar fara semnare act vanzare - cumparare
Sunt ceva probleme cu actele casei precum ar fi autorizatiile de constructie,in plus discutam si despre o alee de servitute . situatia este complexa deoarece eu sunt proprietara in acte dar cel ce a investit si cui i ar apartine in fapt aceasta proprietate este fratelui meu. Eu nu am acces la acte si nu m am implicat deoarece nu am vrut sa fac abuz de aceasta postura neprezentandu mi niciun interes. Asadar, au gasit un cumparator, ce deja fara niciun act semnat cu mine , acesta a platit fratelui meu deja prin transf bancar urmand sa facem noi actele insa acestea nu pot fi semnate dat fiind cele mentionate mai sus. Cumparatorul acum doreste sa fie deja trecut in cartea funciara insa pentru acest lucru stiu ca se poate face numai in baza contractului de vanzare cumparare. El a indus semnarea de mana cu 2 martori, un fel de promisiune dar pe baza acesteia stiu ca nu se poate lua in cartea funciara un nou proprietar, ma puteti lamuri in acest sens va rog daca este posibila aceasta varianta sau nu?
Buna seara,

Am un loc de parcare chiar langa scara blocului. Parcarea a fost achitata in intregime pe anul 2018.
De asemenea am o decizie de impunere de la taxe in luna Dec cu o ramasita de 250 lei insa cu termen de plata pana pe 31.03. 19...astazi fiind 31.01.19
M am trezit astazi cu un domn cu noul contract pe acest loc de parcare, dumnealui nici macar nu locuieste in zona ci la 3 strazi distanta. Cica mai nou aceasta i legea se acorda loc de parcare pe o raza de 250m....
Mentionez ca nu am primit nicio notifificare de orice natura sau avertisment etc cum ca s ar fi reziliat acedt contract...
Am ce face in aceasta privinta dat fiind faptul ca nu am primit nimic ? am o decizie de impunere pe taxe insa cu termen specificat clar chiar dc exista o ramasita insa totodata nici nu s a depasit scadenta dar locul s a instrainat deja....eu nu inteleg cum se poate actiona astfel ....

Multumesc
Buna seara,

Pe data de 31 aug m am angajat in cadrul unei firme. Dupa 3 interviuri unde eu aveam experienta in vanzari si marketing, mi s a spus ca sunt persoana perfecta pentru postul de asistent personal astfel voi putea invata pe parcus ce este nevoie si ulterior sa reactivez cateva firme de ale sale si cu mari oportunitati de promovare pana la director executiv.
Era foarte incantat ca stiam majoritatea proiectlor in proces de derulare existente in Bucuresti si ca urmare am putea face foarte multe impreuna.

Cand am inceput, faceam doar cafele si ma ocupam de toate problemele personale ale directorului, mailuri, evidenta banilor, de problemele copiilor lui, sotiei, amantei si asa mai departe ma rog.
Ideea este ca ieri in urma unui comentariu ce nu l am auzit de la distanta, m am apropiat de birou rugandu l sa repete si mi a spus ca sunt nebuna ca as avea probleme la cap de nu aud....nu m am enervat doar am inchis usa si rugat daca putem schimba cateva cuvinte... A fost de acord. I am precizat ca nu tolerez astfel de ofense si ca jobul nu presupune o activitate strict profesionala cu abilitati ce le am discutat ca le posed. Nu l am mintit cu nimic si stia foarte bine ce experienta am si iata ce fac acum in cadrul firmei. Si daca tot am ajuns aici sa incercam sa ne respectam reciproc totusi iar daca se doreste ceva anume sau ar fi numultumit, imi poate comunica deschis, "omeneste" si nu sa se ajunga la injurii.

A parut ca a inteles, a dat din cap si spus ok... Totul bine pana aici.
Astazi m a chemat la birou ca sa mi spuna ca s a gandit la discutia noastra de ieri si ca ar fi cazul sa mi caut in alta parte pentru ca el are de gand sa gaseasca pe altcineva deja....am intrebat care sunt motivele concrete daca am facut ceva greseli la datorie....mi s a spus ca nu e vb despre asta ci doar ca nu as fi persoana potrivita si ca el vrea pe cineva care sa i preia toate problemele. Am spus ok...precum ce anume? "Nu conteaza nu esti ce vreau !
Iti platesc pana la finalul anului si apoi asta e ...."
Daca faceam erori intelegeam dar totul a fost ok si considerat in ciuda postului ce nu era ceea ce mi s a comunicat, m am adaptat rapid si totul era fluent. Ce mi s a spus am facut si din nou spun acum, fara greseli comise.
Sunt angajata pe perioada nedeterminata si dupa nici 2 luni pentru acest post mi am dat demisia la vechiul loc de munca unde am activat 2 ani stat in preaviz 21 zile unde pur si simplu din neant pentru ca i am spus ca nu tolerez sa ma faca nebuna...n as mai fi persoana potrivita.

Mentionez aici ca programul meu era 10-19 insa plecam de multe ori la 20.30 sau 21.30 si am raspuns intotdeauna la telefoanele ce incepeau dupa ora aceea cateodata si la 12 noaptea...

Este un om de afaceri foarte cunoscut si este inconjurat de foarte multi avocati. Va dau un exemplu ca a avut un accident de masina...a intrat intr o curte unde a ranit o femeie si copilul iar el a scapat basma curata deorece ...s a descurcat.
Am rugamintea daca ati putea sa ma indrumati...cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie?

Multumesc frumos !