Am un loc de parcare chiar langa scara blocului. Parcarea a fost achitata in intregime pe anul 2018.
De asemenea am o decizie de impunere de la taxe in luna Dec cu o ramasita de 250 lei insa cu termen de plata pana pe 31.03. 19...astazi fiind 31.01.19
M am trezit astazi cu un domn cu noul contract pe acest loc de parcare, dumnealui nici macar nu locuieste in zona ci la 3 strazi distanta. Cica mai nou aceasta i legea se acorda loc de parcare pe o raza de 250m....
Mentionez ca nu am primit nicio notifificare de orice natura sau avertisment etc cum ca s ar fi reziliat acedt contract...
Am ce face in aceasta privinta dat fiind faptul ca nu am primit nimic ? am o decizie de impunere pe taxe insa cu termen specificat clar chiar dc exista o ramasita insa totodata nici nu s a depasit scadenta dar locul s a instrainat deja....eu nu inteleg cum se poate actiona astfel ....
Foarte simplu dl respectiv a ,, motivat""functionarii respectivi sa il rezolve tinand cont de criza locurilor de parcare.Incercati sa faceti fost de hcl care reglementează parcarea în orașul dvs,citiți și contractul de închiriere și mergeți urgent intr o audiență pt a incerca sa reparație situația.