Buna ziua,va deranjez cu o problema legata de locul de parcare care citez:,,v-a fost reziliata autorizatia de parcare'' ,se dau din HCGMB 124/2008 art 10 lit d, si art 11 lit a , pentru neplata la termen.
Intrebarea mea este : in ce lege , aritcol si litera este scris ca suntem obligati sa platim la timp conform art 10 si11 sau la termen , si in special locul de parcare .
Mentionez ca intre mine si ADPDU s 6 este un act,,Cerere pentru retinerea unui loc de parcare'' care ma obliga : ,,sa achit tariful de parcare PENTRU ANUL VIITOR, pana la data de 31 martie'' ,actul fiind datat 19 06 1997.La audienta la ADPDU s 6 cand am cerut explicatii in ce baza legala s-a hotarat asta , pe actul meu , m-i s-a aratat paragraful citat ca nu am platit pana la 31 03 , i-am aratat ca am platit pana la 31 03,, ANUL URMATOR'' cum scrie si toti anii pana la 27 06 2015 data postei cand am ridicat recomandata a sunat undeva si a zis ca locul e dat , fara sa astepte oficial macar confirmarea de primire de la posta .
In hotararea Consiliului Local sector 6 din data de 8 09 2009 se spune la art. 4 ca ,,se va proceda la inlocuirea acordului de utilizare existent cu cu noul contract de inchiriere tip'' si la art. 5 alineat 1 si 2 ,,Primarul sector 6,ADPDU sector 6,si Finante Publice Locale sector 6vor duce la indeplinire hotarartea si comunicarea se va face prin grija Secretariatului sector 6'' in care contract scrie foarte clar timpul,,PANA LA SFARSITUL PRIMULUI TRIMESTRU AL FIECARUI AN CALENDARISTIC'', si ,, IN CAZ CONTRAR, LOCUL DE PARCARE POATE FI ATRIBUIT ALTUI SOLICITANT''. La ADPDU s6 biroul parcari am prezentat aceasta hotarare a Consiliului Local sector 6 din 8 09 2009 de care dansii se faceau ca nu stiu., si nu am primit nici un raspuns decat faceti contestatie pe care deja o facusem ,care afost data spre rezolvare tot dansilor primind acelasi raspuns si programul cu publicul la biroul rezervari parcari ADPDU s6 . Si cred ca m-i s- incalcat si dreptul la preemptiune.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
16:15, 1 August 2015