avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Reziliere loc parcare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Reziliere loc parcare

De curand am fost instiintat de ADPDU S6 ca mi-a fost reziliata autorizatia de parcare pe motiv de neplata. Pt anul 2014 taxele sunt la zi pt 2015 se poate achita pana la 31.12.2015. De ce se practica si in ce baza pot face astfel de abuzuri cei de la ADPDU S6.
Care este modalitatea legala si la ce organe competente ma pot adresa pt a rezolva amiabil sper eu aceasta problema.
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:47, 10 Iulie 2015
Exista facilitatea achitarii anuale,in 2 transe a c/v autorizatie loc parcare -una pana la 31.03 a,doua pana la 31.12
Daca dvs nu ati achitat prima transa,in evidenta autoritatii locale figurati ca restant si in penuria actuiala de locuri de parcare este de inteles interesul serviciului pentru sporirea fondurilor la buget respectiv relocarea respectivului loc potentialului interesat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare fara baza legala a dreptului de folosire a locului de parcare popasorin popasorin Buna ziua,va deranjez cu o problema legata de locul de parcare care citez:,,v-a fost reziliata autorizatia de parcare\'\' ,se dau din HCGMB 124/2008 art 10 ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere loc parcare este contract de utilitate publica forbs forbs Buna ziua, Am o problema cu anularea autorizatiei de parcare. Mi-a fost anulata pe motiv de neplata prima transa 31 Martie chiar daca se mentioneaza conform ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract autorizatie de parcare rosu_doina57 rosu_doina57 m-am prezentat pt achitarea taxei de parcare(sector 6) iar dupa ce s-a incasat o parte din suma mi-a comunicat verbal ca,contractual a fost reziliat in data de ... (vezi toată discuția)