avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara proprietar fara semnare act vanzare - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara proprietar fara semnare act vanzare - cumparare ...

Carte funciara proprietar fara semnare act vanzare - cumparare
Sunt ceva probleme cu actele casei precum ar fi autorizatiile de constructie,in plus discutam si despre o alee de servitute . situatia este complexa deoarece eu sunt proprietara in acte dar cel ce a investit si cui i ar apartine in fapt aceasta proprietate este fratelui meu. Eu nu am acces la acte si nu m am implicat deoarece nu am vrut sa fac abuz de aceasta postura neprezentandu mi niciun interes. Asadar, au gasit un cumparator, ce deja fara niciun act semnat cu mine , acesta a platit fratelui meu deja prin transf bancar urmand sa facem noi actele insa acestea nu pot fi semnate dat fiind cele mentionate mai sus. Cumparatorul acum doreste sa fie deja trecut in cartea funciara insa pentru acest lucru stiu ca se poate face numai in baza contractului de vanzare cumparare. El a indus semnarea de mana cu 2 martori, un fel de promisiune dar pe baza acesteia stiu ca nu se poate lua in cartea funciara un nou proprietar, ma puteti lamuri in acest sens va rog daca este posibila aceasta varianta sau nu?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu servitute! hanganuy hanganuy Va salut, Doresc sa achizitionez un teren care este inscris in cartea funciara. In cadrul intelegerii de vanzare cumparare proprietarul este de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute - vanzare ilegala - cai de atac ?? un lot de ... MariusMB MariusMB Drum de servitute - vanzare ilegala - cai de atac ?? Un lot de teren a fost impartit in un lot ca si drum de servitute si 5 loturi de casa pe partea stanga eu ... (vezi toată discuția)