avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren cu servitute!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren cu servitute!

Va salut,
Doresc sa achizitionez un teren care este inscris in cartea funciara. In cadrul intelegerii de vanzare cumparare proprietarul este de acord sa-mi acorde drept de servitute pentru o alee de 1.5x80 m. (Aceasta alee este pe o alta parcela pe care este proprietar, intreaga parcela avand alt nr. cadastral. Pe aceasta alee urmeaza sa fie montate instalatiile de canalizare apa si in final trotuarul de acces.) Proprietarii sot si sotie doresc sa vanda urgent intrucat sotul este foarte bolnav si doresc evitarea actiunilor de succesiune. Va rog sa-mi comunicati cum ar trebui sa fac actul (actele) de vanzare cumparare asa incat acesta(ea) sa contina atat terenul cat si aleea de servitute, ultima neavand schita cadastrala si astfel incat sa nu existe posibilitatea tulburarii posesiei pe viitor? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2017
hanganuy, utilizator

Alte discuții în legătură

Alee de servitute Ionescu_Vladimir Ionescu_Vladimir Buna ziua. Am un teren de aproximativ 500m la care accesul se poate face pe o alee de servitute constituita cu vecinii mei ( fratii mei). Pentru a ajunge la ... (vezi toată discuția)
Cale de acces agafite cristian agafite cristian daca nu sa specificat pe contr. de vanz-cump . ca mi s-a vandut si calea de acces , desi ea este specificata pe schita , iar schita este parte integranta a ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)