avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate Mary2018

Activitate Mary2018

Dar cu ferestrele trebuie să fiu de acord?? Cele care au vederea la mine -spre intimitatea mea??

Cornel Vasile a scris:

Legea 61/1991
art.2
Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
....
26) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora;
....

Vedeti si
www.avocatnet.ro/articol_475...

Bună seara. Am locuința privată. În fața casei se construiește un bloc ( al doilea bloc este mai retras) . Blocul va avea 3 etaje. Lumina nu o să mai am, deci în dormitoare și sufragerie nu va mai pătrunde soarele. Această construcție este apraoape de locuința mea și va avea chiar geamuri -balcoane cu vedere spre camerele mele. Dimineata la ora 7:15 oamenii deja încep cu gălăgia, lucrarile,bormasini, drujbe ( taie placaje) etc. Este normal să înceapă la aceea oră , să nu aibă o oră de liniște??? După ora 8 cel putin?? Este normal ca acest bloc să aibă geamuri spre dormitoarele mele??( am văzut proiectul nu sunt gramuri pt baie sunt cele de camere). Știind că sunt persoane ""importante"" în oraș nu prea avem curajul să comentăm. Dacă este vreo lege s-au ceva aș vrea să merg cât mai departe.
Răspuns la discuția Lamurire


Silvia Zaharia a scris:

În ce constă evaluarea?

Dacă aceasta se referă strict la materia predată până în acel moment, nu găsesc că ar fi foarte grav.

Ceea ce mi se pare ciudat, este evaluarea după doar o lună de școală. Nici la nivel universitar nu prea poți să faci o evaluare concludentă și relevantă, după o lună de zile de la începerea cursurilor, cu atât mai mult la nivelul clasei I-a.

Asociația de părinți din școala respectivă ce părere are?


Bună seara. Mulțumesc pt răspuns. Evaluoarile sunt alb negru nu se intelege scrisul, desenul( chiar si noi ca parinti impreuna cu cei mari ne-am uitat mult să gandim ce este), au făcut 5 litere din alfabet. Copiii sunt distruși ,vb și cu alți părinți nu se descurcă să citească dacă nu cunosc toate literele. Am întrebat alti profesori spunând că nu este bine așa. Alți părinți au început să retragă copii de la școală. În comitetul de parinti ni obiectam sunt prietene între ele( doaman si acel parinte) bine înțeles copilul respectivei este de FB. OK sunt deacord să facă școală ,teste dar nu așa mai ales după 3-4 săptămâni de școală ( am pus o lună) Cum pot să vă trimite poză de evaluoare-test. Test fac pe fiecare săptămână. Dacă obiectam se pune rău cu copii. Șc este din Rm. Vâlcea Anton-Pan.
Discuție Lamurire
Bună seara. Vreau să întreb. Este corect ca dupa o lună de școală copiulul trebuie să primească evaluori-teste dacă ei nu au facut nici jumate din alfabet.?? Cum citesc ei testele,evaluorile?? ( vb pt clasa 1, copilul meu este distrus?