avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lamurire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lamurire

Bună seara. Vreau să întreb. Este corect ca dupa o lună de școală copiulul trebuie să primească evaluori-teste dacă ei nu au facut nici jumate din alfabet.?? Cum citesc ei testele,evaluorile?? ( vb pt clasa 1, copilul meu este distrus?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Mary2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mary2018 , utilizator 22:40, 26 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~


Silvia Zaharia a scris:

În ce constă evaluarea?

Dacă aceasta se referă strict la materia predată până în acel moment, nu găsesc că ar fi foarte grav.

Ceea ce mi se pare ciudat, este evaluarea după doar o lună de școală. Nici la nivel universitar nu prea poți să faci o evaluare concludentă și relevantă, după o lună de zile de la începerea cursurilor, cu atât mai mult la nivelul clasei I-a.

Asociația de părinți din școala respectivă ce părere are?


Bună seara. Mulțumesc pt răspuns. Evaluoarile sunt alb negru nu se intelege scrisul, desenul( chiar si noi ca parinti impreuna cu cei mari ne-am uitat mult să gandim ce este), au făcut 5 litere din alfabet. Copiii sunt distruși ,vb și cu alți părinți nu se descurcă să citească dacă nu cunosc toate literele. Am întrebat alti profesori spunând că nu este bine așa. Alți părinți au început să retragă copii de la școală. În comitetul de parinti ni obiectam sunt prietene între ele( doaman si acel parinte) bine înțeles copilul respectivei este de FB. OK sunt deacord să facă școală ,teste dar nu așa mai ales după 3-4 săptămâni de școală ( am pus o lună) Cum pot să vă trimite poză de evaluoare-test. Test fac pe fiecare săptămână. Dacă obiectam se pune rău cu copii. Șc este din Rm. Vâlcea Anton-Pan.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea pentru inscrierea in clasa zero poate fi repetata? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Fiul meu a fost programat ieri la o testare pentru a merge l clasa zero si a obtinut 60 de puncte din 100. As dori sa intreb daca ar putea sa mai ... (vezi toată discuția)
E permis ca elevul sa primeasca test din materie nepredata? zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca este legal sau normal ca un elev sa primesca test din materie nepredata ,ci conspectata din manual, deci neexplicata si ce ar ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)