avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate Eliana61

Activitate Eliana61

Răspuns la discuția Expirare valabilitate CI
Multumesc pentru raspuns!
Am tot cautat si inca mai caut... Am gasit, dar nu-mi permit sumele cerute, iar timpul ma preseaza... Daca nu gasesc pana la data cand imi expira Cartea de Identitate, ce fac, ca nici pensia nu mi-o mai pot ridica?! Am crezut ca exista vre-o solutie legala provizorie in astfel de situatii....
Răspuns la discuția Coproprietar - vanzare casa
Va multumesc din suflet pentru raspuns! Numai bine!
Buna ziua!

De 16 ani sunt propietarul unei case… de fapt, coproprietar pentru ca in actul de vanzare-cumparare care sta la baza dobandirii imobilului, figuraza scriptic (cu o cota de 1/8 ) in indiviziune cu mine, numita X.

Faptic, de mai bine de 10 ani, nu mai stiu nimic de aceasta persoana. Nu stiu si nu am cunostinta de domiciliul actual al acestei persoane. Dar, cum toata corespondenta numitei X vine la adresa mea, presupun ca figureaza in CI cu adresa unde se afla imobilul/casa la care fac referire.

Vreau sa fac un schimb de locuinta sau sa vand casa?
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Care sunt pasii legali?
Si/sau unde (la cine) trebuie sa ma adresez pentru indrumare si/sau rezolvarea acestei probleme?

Stima si multumiri anticipate
Buna ziua!

In prezent, nu am casa si implicit nici adresa de domiciliu (locuiesc pe la prieteni si/sau neamuri). Peste 9 zile, imi expira Cartea de Identitate, Ce trebuie sa fac?! Ultima adresa a fost in Voluntari/Ilfov.

Cu multumiri,
Elena