avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Expirare valabilitate CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Expirare valabilitate CI

Buna ziua!

In prezent, nu am casa si implicit nici adresa de domiciliu (locuiesc pe la prieteni si/sau neamuri). Peste 9 zile, imi expira Cartea de Identitate, Ce trebuie sa fac?! Ultima adresa a fost in Voluntari/Ilfov.

Cu multumiri,
Elena
Cel mai recent răspuns: Eliana61 , utilizator 12:30, 7 Martie 2019
Trebuie sa gasiti un proprietar care sa va ia in spatiu, chiar daca nu locuiti efectiv acolo; oricine trebuie sa aiba un domiciliu.
Multumesc pentru raspuns!
Am tot cautat si inca mai caut... Am gasit, dar nu-mi permit sumele cerute, iar timpul ma preseaza... Daca nu gasesc pana la data cand imi expira Cartea de Identitate, ce fac, ca nici pensia nu mi-o mai pot ridica?! Am crezut ca exista vre-o solutie legala provizorie in astfel de situatii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)