eu nu mai inteleg nimic..la vaslui primaria ne obliga sa facem masinile taxi cele de transport pana la 3,5 t,eu personal am toate actele valabile platesc taxele la anaf ba sant trecut si in SEAP anaf pt institutiile publice am autorizatie cod caen 4941 cam comert,facturi stampila firma,si nu stiu daca sunt sau nu obligat sa fac masina taxi ei spun ca trebuie si autorizatie taxi pentru transport marfa la masinile pana la 3,5 t De ce ? sa dat cumva o lege noua ?mai nou ne opreste politia rutiera pe strada si ne ia numerele de inmatriculare plus amenda 2000 lei...
.Transport marfa contra cost cu autoutilitara sub 3,5 tone.
va salut pe toti ...cred ca intampin o mare problema : ma ocup cu transport marfa contra cost cu autoutilitara sub 3,5 t in orasul vaslui sant autorizat de la cam. de comert cu autorizatie pt transport marfuri cod caen 4941 ,platesc la finantele statului trimestrial (de 16 ani )detin facturi fiscale,detin certificat fiscal ,stampila ba sant trecut si in seap anaf pt institutiile publice,am si contracte de prestari servicii cu unele institutii, fac asta de 16 ani ...toate bune si frumoase pana aici de ceva timp a inceput in orasul Vaslui o vanatoare de transportatori de catre politia rutiera Vaslui (la noi un logan cu numerele LSD)cum ca suntem obligati sa ne facem masinile de transport TAXIURI ..unui coleg fiindu-i luate numerele de inmatriculare...la el aceleasi acte detine ca si mine...Nu inteleg si rog daca cineva stie ce trebuie sa fac si nu vad de ce atata timp cat eu personal nu fac evaziune fiscala imi platesc toate darile la stat (sanatate taxe anaf..etc)de ce trebuie sa-mi fac masina taxi ..a fost bagata cumva o lege noua?multumesc tuturor pt ajutor.
Va salut pe toti ..referitor la transport marfa contra cost cu o autoutilitara pana la 3,5 fac asta de 11 ani ,toate bune pana astazi cand cei de la primaria vaslui spun ei ca suntem obligati sa le facem taxi marfa daca vrem sa mai facem asta .am fost si la ARR sa intreb daca pot sa-mi elibereze o licenta ceva sau autorizatie de transport ,raspunsul a fost ferm ca nu ..atentie masina este cu obloane si car diferite marfuri : mobila etc etc nu platforma pentru masini accidentate tin sa mentionez ca am toate actele valabile cod caen 4941 platesc la finante pentru asta trimestrial de 11 ani am facturier si chitantier,foi de parcurs, stampila firma si autorizatie de la cam de comert cu transport rutier de marfa, ba am si cateva contracte de prestari servicii chiar si cu dedeman vaslui ba chiar si cu consiliu local vaslui si cu toate astea ma obliga zic ei sa fac taxi stie cineva daca este legal asta ma pot obliga sa o fac taxi marfa?va salut si va multumesc.