avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate MIHAELATUTUIANU

Activitate MIHAELATUTUIANU

Buna ziua,
lucrez la o companie de 13 ani. in ultimul an mi -sa schimbat postul de 3 ori .in ultima luna mi-a luat activitatea fara sa ma intrebe nimic, doar un email, si am ramas fara activitate, acum oferindu-mi un post cu un salar mult mai mic . se poate modifica salariul , eu facandu-mi planuri , imprumuturi si infiind un copil , luand de baza acest salariu din ultimul an..efectiv aceasta veste m-a dat peste cap la propriu..ce pot face? multumesc!
Buna ziua,
Am o intrebare, am deschis un proces pentru partaj si nu suntem multumiti de doamna judecator care raspunde de cazul nostru, acum ne-a amanat pana in septembrie, proces deschis de doi ani in care nu s-a intamplat nimic, doar amanari.cum pot schimba completul de judecata? multumesc!
Buna ziua,
am avut hotararea judecatoreasca anul trecut in martie. nu am luat concediu de acomodare de un an deoarece eram foarte aglomerati la serviciu si nu am putut, copilul mergand la camin cu program prelungit. acum in aprilie copilul va implini 6 ani, la toamna intra la scoala si de aceea as avea nevoie de timp liber pentru a ma ocupa in pregatirea pentru aceasta etapa.se mai poate face ceva in acest sens?multumesc!
BUNA ZIUA. Nu am luat concediu de acomodare in perioada de 90 de zile...mai pot lua acest concediu mai tarziu cand deja a trecut un an ? pot lua diferenta pana la doi ani? multumesc!