avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate luiza_ignat_2006

Activitate luiza_ignat_2006

Răspuns la discuția noul cod penal
eu am auzit la televizor la emisiunea lui robert Turcescu pe b1 din 12 sept 2011 invitat dnul Prigoana , care a spus ca intra in vigoare noul cod penal in octombrie 2011. acum nu stiu nici eu ce sa mai cred , oare dnul Prigoana nu este bine informat? pentru ca legea de punere in aplicare a codului penal nu este votata si mai are si legea termen de 6 luni de punere in aplicare nu stiu ce sa mai cred
Răspuns la discuția delapidare
m-am exprimat gresit , are 6 ani de supraveghere, pedeapsa fiind de 3ani si 6 luni cu suspendare, a avut mult noroc si o aparare buna ; chiar avocatul a mentionat ca este un caz rar si chiar o sa-l prezinte studentilor. procesul s-a terminat anul acesta procuratura a fost multumita cu solutia data.
Răspuns la discuția delapidare
Aveti dreptate aceasta este incadrarea, eu nu sunt avocat, dar am avut o colega care a delapidat cu o suma mult mai mare, a recunoscut, fara autodenunt, era la prima abatere si a luat 6ani si jumatate cu suspendare, fara nici un sechestru ca nu are bunuri, doar cu poprire pe salariu urmand sa acopere prejudiciu in urmatorii ....."ani", mentionez ca suma era de 200000euro,iar procesul a durat 4 ani, dar a avut un avocat foarte, foarte bun.
Răspuns la discuția delapidare
DACA E PRIMA ABATERE O SA PRIMESTI CU SUSPENDARE , TOT CE-TI TREBUIE DECAT UN AVOCAT FOARTE BUN, ITI SPUN SIGUR