avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

stie cineva cand intra in vigoare noul cod penal?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 00:09, 20 Septembrie 2011
Inca nu se cunoaste data. Avem informatii doar despre Noul cod civil care intra in vigoare la 1 oct.
eu am auzit la televizor la emisiunea lui robert Turcescu pe b1 din 12 sept 2011 invitat dnul Prigoana , care a spus ca intra in vigoare noul cod penal in octombrie 2011. acum nu stiu nici eu ce sa mai cred , oare dnul Prigoana nu este bine informat? pentru ca legea de punere in aplicare a codului penal nu este votata si mai are si legea termen de 6 luni de punere in aplicare nu stiu ce sa mai cred
Nu domnul Prigoana adopta legile asa ca v-a cam dezinformat. Numai Noul cod civil intra in vigoare in luna ce urmeaza. Cand vom avea informatii si despre cel penal fiti sigur ca veti afla fara sa mai ramana loc pt dubii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data intrare in vigoare noile coduri penal si de procedura penala Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri penal si de procedura penala intra in vigoare la 01. oct. 2011 sau se vor stabili alte date. Cu stima (vezi toată discuția)
Evaziunea fiscala in noul cod penal aplicat de la 1 oct 2011 teoroz teoroz noul cod penal va cuprinde vreo modificare pentru condamnare de evaziune fiscala? (vezi toată discuția)
Noul cod penal ContSters214324 ContSters214324 stie cineva daca va intra in vigoare noul cod penal? (vezi toată discuția)