avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate Ion122

Activitate Ion122

@ Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”
Au trecut 10 zile ,din cate am inteles in 60 de zile poate sa faca asta.
Si nu exista nici un dosar momentan ,doar plangerea de la politie ,persoana accidentata imi cere bani sa nu ma de.a in judecata .

@trandafir2
Ba da am avut asigurare ,dar asta a fost contraventia pentru ne acordare de prioritate suspendarea pe o luna a permisului si amenda de 5 puncte .

Îmi puteti oferi niste informati despre ce mi.se poate intampla daca am avut un accident usor cu un pieton car a declarat ca lam calcat cu roata pe laba picorului ,nu a avut nevoie de ingrijiri medicale misa luat permisul pe o luna ,iar acum persoana respectiva vrea sa ma dea in judecat si mi.a cerut bani ,ce mi.se poate intampla se poate ajunge la anularea permisului ?
Acum cateva zile am avut un accident cu o persoana pe trecere care a petins ca in momentul cand am pus frana am calcato cu roata pe picior ,misa suspendat permisul pe o luna si mia dat dovada cu drept de circulatie 15 zile ,persoana accidentata a declarat ca nu are nevoi de ingrijiri medicale ,iar acum vrea sa ma de.a in judecata ,mise poate suspenda permisul pe mai mult timp ce se poate intampla ?