Buna ziua,as dori sa stiu daca o persoana ce intra in concediu medical de 5 zile(la locul de munca principal este conducator auto transport persoane),poate merge la al 2 lea loc de munca(tot transport persoane),part time(contract 2 ore)?e legal sa munceasca in CM fara a fi pasibil de amenda?Va multumesc de un eventual raspuns!
Va multumesc de raspuns...as dori sa ma indrumati sa merg in alta parte deoarece i am dat poze cu problemele peretilor si in iulie a spus ca face sedinta cu locatarii.dupa o luna am intrebat o iar si mi a spus ca ma grabesc,mai ales ca sunt nou in bloc...dupa alte 2 saptamani mi a spus ca presedinta are probleme cu tatal dansei apoi ca e internata in spital...acum 4 zile mi a spus ca e frig pt a repara pluviala si ca acoperisul iese din garantia celor 10 ani dar poate fi reparat doar daca sunt de acord vecinii..as putea face plangere undeva?va multumesc
Buna seara...scurgerea pluviala a blocului(eu stau la 4 si scurgerea e in camara) are nevoie urgenta se reparatii deoarece apa s a infiltrat printre palnia scurgerii si a ajuns sa picure in bucatarie si in dormitor...doamna de la asociatie imi spune ba ca nu e administratorul disponibil,ba ca doar cu contributia vecinilor se poate face(si specifica sus si tare ca trebuie sa strangem intai banii si apoi lucrarea)..va rog sa mi spuneti cum se procedeaza si care sunt pasii legali in rezolvarea problemei!va multumesc