avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate Silviapp

Activitate Silviapp

Bună ziua, sunt firme în București care se ocupă cu tot ceea ce privește legea 87 2020? Am depus cererea la primărie anul trecut,am număr. Având în vedere că trebuie o grămadă de documente, nu toate disponibile online, sunt firme ce se ocupă? Vă mulțumesc
Răspuns la discuția Pot avea despăgubiri?
Vă mulțumesc pentru răspuns. O altă întrebare, după care o sa decid să mă adresez unui avocat : dacă nr. Înmatriculare firma s-a schimbat, pot considera ca folosesc abuziv spațiu din proprietatea mea? Le pot cere daune materiale pt acest lucru? Mulțumesc, o zi buna
Încerc să fiu scurtă : sunt una din 3 proprietari al unui teren. Acum 20 ani a fost un contract de închiriere a unei părți de teren spre o societate comerciala. Am descoperit că sunt mai mulți ani de când contractul lor a expirat, dar ei trimit o suma irizorie drept chirie, la un co-proprietar. Între timp, numele firmei s-a schimbat. Practic, pt mine, necunoscuți. Pot să cer drepturi pt acești ani în care eu nu am semnat nimic și nu am primit nici o sumă? Precizez că locatarul a plătit câte ceva, prin transfer bancar. Dar doar la unul din cei trei proprietari. Nu există, sau în acest moment nu sunt sigura, un contract. Vă mulțumesc anticipat pentru opiniile dvs.