avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian2345555555

Activitate Adrian2345555555

Nu , doar am fost sunat inainte sa intru pe tură.

Cornel Vasile a scris:

Aveti un document, in sensul mentionat de dvs.,primit de la angajator ? .... verba volant scripta manent .

Salutare, lucrez pentru un fast food , si
ieri mi se a spus sa stau acasa . Practic ma a sunat managerul si imi a spus sa nu vin la servici căci de cand cu virusul asta trebuie sa aiba personal redus . O minciună gogonata după părerea mea probabil nu iese bilanțul încasări/ angajati in perioada asta . Si din cate am cautat nu cred ca au cum sa imi taie din ore din moment ce ei au cei care imi au spus sa stau acasa. E corecta aceasta logica ?
Discuție PFI plate taxe
Salut , daca am citit corect legea inseamna ca un PFI nu plătește CAS si CASS daca nu a înregistrat venituri mai mari decât salariul minim ?
Si orice venit este impozitat doar 10 % ?
Răspuns la discuția a procedat corect judecatorul?
ok , mersi
Răspuns la discuția a procedat corect judecatorul?
deci o sa primesc o explicatie , a de ce mi se a dat acest raspuns ?
Buna ziua , tocmai am terminat cu un proces civil , unde judecatorul imi a respins plangerea ca neintemeiata ,.Treaba sta asa eu am primit o amenda in autobuz , am semant procesc verbal ( din prostie ) , am contestat intrucat pentru fapta mea( compostare multipla a biletului pe aceasi cursa ) nu se specifica in regulamentul firmei ce trebuie facut , si eu am primit amenda pe alt paragraf din regulament . In timpul procesului am adus dovezi din regulament si din autobuz care arata ca nu se spune nicaieri de cate ori sa iti compostezi biletul la o cursa., pe langa asta am adus dovezi de unde veneam in monetul respectiv ( bucuresti -buzau), faptul ca eu nu puteam folosi bieltul cu alta ocazie , am adus si chiar un martor din autobuz , de un a iesit ca , controlorul a refuzat sa verifice datele de pe bilet respectiv validitatea lui , sa a continuat cu amenda oricum desi nu avea nici un temei legal . Am specificat in timplul procesului ca nu exista nici o dovada unde eu as fi folosit biletul in alta parte , si ca , controlorul a dat abuziv biletul desi eu il am indemnat sa verifice validitatea . A procedat judecatorul corect? si daca nu se merita sa fac apel ?