avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Salariu full chiar dacă stau acasa ?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Salariu full chiar dacă stau acasa ?

Salutare, lucrez pentru un fast food , si
ieri mi se a spus sa stau acasa . Practic ma a sunat managerul si imi a spus sa nu vin la servici căci de cand cu virusul asta trebuie sa aiba personal redus . O minciună gogonata după părerea mea probabil nu iese bilanțul încasări/ angajati in perioada asta . Si din cate am cautat nu cred ca au cum sa imi taie din ore din moment ce ei au cei care imi au spus sa stau acasa. E corecta aceasta logica ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:29, 15 Martie 2020
Aveti un document, in sensul mentionat de dvs.,primit de la angajator ? .... verba volant scripta manent .
Nu , doar am fost sunat inainte sa intru pe tură.

Cornel Vasile a scris:

Aveti un document, in sensul mentionat de dvs.,primit de la angajator ? .... verba volant scripta manent .

Solicitati sa vi se dea in scris ceea ce va propus angajatorul.
Da, este mai mult decat necesar sa aveti o dovada scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz, concediul de odihnă efectuat. Îmi va opri angajatorul la lichidare banii pe concediu? jony1980 jony1980 Buna ziua.daca am fost bagat in preaviz 20 de zile si am efectuat concediul de odihna atunci cand se va face lichidarea angajatorul imi va oprii banii pe ... (vezi toată discuția)
Concediere tolomeidaniel tolomeidaniel Buna seara, sotia mea lucreaza intr-o societate privata de peste 20 de ani astazi a chemato patronul si i-a comunicat verbal ca nu mai are nevoie de serviciile ... (vezi toată discuția)
Asigurare transport de catre angajator BorisAdrian BorisAdrian Buna ziua, Am si eu o mare nelamurire. In conditiile in care programul de lucru se termina cu mult peste ora de functionare a transportului public in comun, ... (vezi toată discuția)