avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... a procedat corect judecatorul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

a procedat corect judecatorul?

Buna ziua , tocmai am terminat cu un proces civil , unde judecatorul imi a respins plangerea ca neintemeiata ,.Treaba sta asa eu am primit o amenda in autobuz , am semant procesc verbal ( din prostie ) , am contestat intrucat pentru fapta mea( compostare multipla a biletului pe aceasi cursa ) nu se specifica in regulamentul firmei ce trebuie facut , si eu am primit amenda pe alt paragraf din regulament . In timpul procesului am adus dovezi din regulament si din autobuz care arata ca nu se spune nicaieri de cate ori sa iti compostezi biletul la o cursa., pe langa asta am adus dovezi de unde veneam in monetul respectiv ( bucuresti -buzau), faptul ca eu nu puteam folosi bieltul cu alta ocazie , am adus si chiar un martor din autobuz , de un a iesit ca , controlorul a refuzat sa verifice datele de pe bilet respectiv validitatea lui , sa a continuat cu amenda oricum desi nu avea nici un temei legal . Am specificat in timplul procesului ca nu exista nici o dovada unde eu as fi folosit biletul in alta parte , si ca , controlorul a dat abuziv biletul desi eu il am indemnat sa verifice validitatea . A procedat judecatorul corect? si daca nu se merita sa fac apel ?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Adrian2345555555, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian2345555555 , utilizator 21:26, 31 Octombrie 2018
Nu avem cum sa ghicim daca judecatorul a procedat sau nu cotect,aceste aspecte rezulta din studiul sentintei ce urmeaza sa va fie comunicaya.Este ca si cum intrebati un doctor daca alt medic a pus diagnostic corect,dr intrebat neconsultand pacientul.
deci o sa primesc o explicatie , a de ce mi se a dat acest raspuns ?
O sa primiti o hotarare judecatoreasca in care judecatorul cauzei va motiva solutia pronuntata.In functie de motivele respective impreuna cu un av puteti sa va lamuriti daca mai sunt sau nu sanse.
ok , mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
Amenda ratbv , poate fi aceasta contestata in cazul de fata ? tsseme tsseme Buna ziua, In cursul zilei de astazi 3.09.2015 aflat in un mijloc de transport al RAT Brasov am fost sanctionat de catre controlori cu o amenda pe motivul ... (vezi toată discuția)
Bilet de autobuz fara valabilitate? ContSters161342 ContSters161342 Buna ziua, Ieri m-am urcat intr-un autobuz intr-o statie de la capat de linie fara automat de bilete si fara casa de bilete si am compostat biletul pe care il ... (vezi toată discuția)