Buna ziua , tocmai am terminat cu un proces civil , unde judecatorul imi a respins plangerea ca neintemeiata ,.Treaba sta asa eu am primit o amenda in autobuz , am semant procesc verbal ( din prostie ) , am contestat intrucat pentru fapta mea( compostare multipla a biletului pe aceasi cursa ) nu se specifica in regulamentul firmei ce trebuie facut , si eu am primit amenda pe alt paragraf din regulament . In timpul procesului am adus dovezi din regulament si din autobuz care arata ca nu se spune nicaieri de cate ori sa iti compostezi biletul la o cursa., pe langa asta am adus dovezi de unde veneam in monetul respectiv ( bucuresti -buzau), faptul ca eu nu puteam folosi bieltul cu alta ocazie , am adus si chiar un martor din autobuz , de un a iesit ca , controlorul a refuzat sa verifice datele de pe bilet respectiv validitatea lui , sa a continuat cu amenda oricum desi nu avea nici un temei legal . Am specificat in timplul procesului ca nu exista nici o dovada unde eu as fi folosit biletul in alta parte , si ca , controlorul a dat abuziv biletul desi eu il am indemnat sa verifice validitatea . A procedat judecatorul corect? si daca nu se merita sa fac apel ?
Nu avem cum sa ghicim daca judecatorul a procedat sau nu cotect,aceste aspecte rezulta din studiul sentintei ce urmeaza sa va fie comunicaya.Este ca si cum intrebati un doctor daca alt medic a pus diagnostic corect,dr intrebat neconsultand pacientul.
O sa primiti o hotarare judecatoreasca in care judecatorul cauzei va motiva solutia pronuntata.In functie de motivele respective impreuna cu un av puteti sa va lamuriti daca mai sunt sau nu sanse.