avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda RATBV , poate fi aceasta contestata in cazul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda RATBV , poate fi aceasta contestata in cazul de fata ?

Buna ziua,

In cursul zilei de astazi 3.09.2015 aflat in un mijloc de transport al RAT Brasov am fost sanctionat de catre controlori cu o amenda pe motivul ca circulam fara bilet valabil. Biletul compostat de catre mine avea doua calatorii. Din cauza lipsei de tus si pentru ca nu am verificat cu atentie biletul . unul dintre capetele biletului acesta fusese validat de 2 ori in trecut ( stampila era suprapusa) . Celalat capat al biletului a fost validat astazi corect. Am fost sanctionat totusi . Tin sa mentionez ca in regulamentul RATBV scrie asa " Validarea biletului cu 2 călătorii se face distinct la fiecare capăt al biletului, pentru fiecare călătorie."
Am o sansa sa scap de amenda platita ?
Când ați validat biletul corect? După ce ați primit amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
Ratb amenda fara sens ! Nicolaus112 Nicolaus112 Buna seara. Ma numesc Nicolaus, Duminica 28 feb m-am urcat alaturi de viitoarea mea sotie in tramvaiul 35 de la statia Cesarom alaturi de noi au urcat numai ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda in autobuz pe motiv ca mi-a expirat calatoria??? MihaelaSo MihaelaSo Buna ziua, am luat amenda in autobuz pe motiv ca cica mi-a expirat calatoria cu 7 minute si ca trebuia sa compostez inca o calatorie. Eu nu am stiut acest ... (vezi toată discuția)