avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru_AA

Activitate Dumitru_AA

Buna ziua,

Am depus documentele pentru receptia finala a unei case P + E + M, s-a format comisia dintr-o persoana de la primarie si doua persoane de la politia locala. Au venit la adresa au verificat proiectul si casa si nu am avut 2 usi in conformitate cu proiectul. Mi-au mentionat ca nu imi vor da amenda insa vor suspenda receptia pana duc la primarie dispozitiile de santier cu modificarile usilor.
Mi-au spus ca trebuie sa merg si sa depun impreuna cu dirigintele de santier o dispozitie de suspendare a receptiei si dispozitiile arhitecturale. Dirigintele de santier nu stie cum sa faca o dispozitie de suspendare, (sau nu vrea) cum procedez in cazul acesta?
Buna ziua,

Am depus documentatia pentru obtinerea unui bransament de gaze, am platit costurile bransamentului in data de 27.06.2017 si nici pana in ziua de astazi nu m-au racordat la reteaua de gaze. II sun saptamanal si mi se raspunde acelasi lucru, cum ca inca nu s-a obtinut autorizatia de construire a bransamentului. Crezand ca cei de la primarie intarzie lucrarea, am mers la ei si am aflat ca autorizatia bransamentului de gaze a fost obtinuta in data de 20.06.2018 insa nu au ridicat-o cei de la firma autorizata (Erbasu) pe care au ales-o cei de la GDF SUEZ..
Am incercat sa intru in audienta la directorul GDF SUEZ, am facut o reclamatia in data de 13.09.2018 in acest sens, pe langa celelalte reclamatii pe care le-am facut pe parcursul anului insa fara raspuns. Nu imi raspunde absolut nimeni. Ce ar trebui facut? Unde ma pot adresa?