avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face pentru urgentarea unui bransament gaze?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face pentru urgentarea unui bransament gaze?

Buna ziua,

Am depus documentatia pentru obtinerea unui bransament de gaze, am platit costurile bransamentului in data de 27.06.2017 si nici pana in ziua de astazi nu m-au racordat la reteaua de gaze. II sun saptamanal si mi se raspunde acelasi lucru, cum ca inca nu s-a obtinut autorizatia de construire a bransamentului. Crezand ca cei de la primarie intarzie lucrarea, am mers la ei si am aflat ca autorizatia bransamentului de gaze a fost obtinuta in data de 20.06.2018 insa nu au ridicat-o cei de la firma autorizata (Erbasu) pe care au ales-o cei de la GDF SUEZ..
Am incercat sa intru in audienta la directorul GDF SUEZ, am facut o reclamatia in data de 13.09.2018 in acest sens, pe langa celelalte reclamatii pe care le-am facut pe parcursul anului insa fara raspuns. Nu imi raspunde absolut nimeni. Ce ar trebui facut? Unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: roxannadobre , utilizator 16:01, 17 Septembrie 2019
Poate va ajuta o plangere la ANRE...
Buna ziua, intampin aceeasi problema ca dvs., tot cu Erbasu. Ati rezolvat in vreun fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesimtirea celor de la gaze steelvl steelvl Cei de la gaze forteaza abonatii cu un contract de prestari servicii ( verificarea instalatiei casnice) pentru care pe o perioada de doi ani (include doua ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)