avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Receptia finala constructie.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Receptia finala constructie.

Buna ziua,

Am depus documentele pentru receptia finala a unei case P + E + M, s-a format comisia dintr-o persoana de la primarie si doua persoane de la politia locala. Au venit la adresa au verificat proiectul si casa si nu am avut 2 usi in conformitate cu proiectul. Mi-au mentionat ca nu imi vor da amenda insa vor suspenda receptia pana duc la primarie dispozitiile de santier cu modificarile usilor.
Mi-au spus ca trebuie sa merg si sa depun impreuna cu dirigintele de santier o dispozitie de suspendare a receptiei si dispozitiile arhitecturale. Dirigintele de santier nu stie cum sa faca o dispozitie de suspendare, (sau nu vrea) cum procedez in cazul acesta?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
Dumitru_AA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:32, 11 Aprilie 2019
Buna ziua!
Amenintati-l ca o sa cautati alt diriginte si discutati cu arhitectul sa refaca proiectul incluzand noile modificari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie finala a casei (cu inspectorii primariei) aikido aikido Receptia casei (cu inspectorii de la primarie) imi da batai de cap de ceva timp: 1. Am terminat constructia inainte de expirarea autorizatiei; datorita unor ... (vezi toată discuția)
Constructie cu autorizatii complete, dar cu ceva modificari Marian_isleworth Marian_isleworth Buna ziua ma confrunt cu o situatie in momentul de fata, am realizat o constructie cu toate actele in regula proiect toate autorizatiile dirginte santier etc, ... (vezi toată discuția)
Receptie la terminarea lucrarilor Adrianbv2 Adrianbv2 Buna ziua. Am construit si eu o casa si am ajuns la faza de receptie finala, receptie finala care primaria de care apartin, mai exact arhitectul nu doreste ... (vezi toată discuția)