Am parcat masina in fata blocului unde o parchez de ani de zile acum doua zile un sofer vitezoman a intrat in masina mea si in alte 3 masina mea facand-o zob numai pe rampa o pot duce in service.m-am trezit de la zgomot si am coborat joconstat ca s ...a venit politia si am constat ca soferul care a facut se cunostea cu politia,drept urmare legiuitorul ia dat o amenda forte mica si nu ia suspendat nici permisul.Am fost la politie mi a dat constatarea. Soferul care a comis accidentul sustine ca are asigurare la masina cu care a comis accidentul in alta tara s-au nu are deloc.Acum eu ce fac repar masina pe banii mei?Unde pot sa fac o sesizare precum ca nu sunt de acord cu sanctiunile date soferului de catre politisti?
Multumesc!
Am primit altceva decat ceea ce am comandat online un produs cu urme de uzura ...am contactat vanzatorul si mi a spus ca nu mai are acel produs la care facusem initial comanda in stoc.
Mi sa sugerat sa fac cerere de retur...am facut dar as vrea si banii care i-am dat pe tranport inapoi eu am achitat valoarea produsului si cheltuieli de transport 25 lei.
Conform legii pot primi si cheltuielile de transport de la vanzator sau acei bani sunt pierduti?
Daca nu macar transport gratuit la urmatoarea comanda?