avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am comandat online si am primit un alt produs cu urme ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am comandat online si am primit un alt produs cu urme de uzura.

Am primit altceva decat ceea ce am comandat online un produs cu urme de uzura ...am contactat vanzatorul si mi a spus ca nu mai are acel produs la care facusem initial comanda in stoc.
Mi sa sugerat sa fac cerere de retur...am facut dar as vrea si banii care i-am dat pe tranport inapoi eu am achitat valoarea produsului si cheltuieli de transport 25 lei.
Conform legii pot primi si cheltuielile de transport de la vanzator sau acei bani sunt pierduti?
Daca nu macar transport gratuit la urmatoarea comanda?
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Alex0087, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:50, 3 Noiembrie 2018
exista doua optiuni, una care se refera la faptul ca doriti returul, fara nici o explicatie, alta, in care produsul e neconform si dvs doriti readucerea la starea de conformitate (reparatie, indreptarea erorilor, etc.). in prima versiune, cheltuielile de transport sunt in sarcina dvs. in cea de-a doua, ele sunt in sarcina vanzatorului. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un client care, odata la doua saptamini, comanda ... Furi64 Furi64 Buna ziua, am un client care, odata la doua saptamini, comanda un Mini PC. Dupa ce il primeste, il testeaza, se joaca pe el si apoi il trimite retur. Si uite ... (vezi toată discuția)
Cine suporta costurile de retur pentru produs neconform AlinaRmnc AlinaRmnc Am comandat online de la un magazin de mobila o masa si doua scaune. Deoarece specificatiile de pe site nu erau suficiente, am solicitat pe email o ... (vezi toată discuția)