avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina parcata avariata de sofer vitezoman Cine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina parcata avariata de sofer vitezoman Cine Plateste?

Am parcat masina in fata blocului unde o parchez de ani de zile acum doua zile un sofer vitezoman a intrat in masina mea si in alte 3 masina mea facand-o zob numai pe rampa o pot duce in service.m-am trezit de la zgomot si am coborat joconstat ca s ...a venit politia si am constat ca soferul care a facut se cunostea cu politia,drept urmare legiuitorul ia dat o amenda forte mica si nu ia suspendat nici permisul.Am fost la politie mi a dat constatarea. Soferul care a comis accidentul sustine ca are asigurare la masina cu care a comis accidentul in alta tara s-au nu are deloc.Acum eu ce fac repar masina pe banii mei?Unde pot sa fac o sesizare precum ca nu sunt de acord cu sanctiunile date soferului de catre politisti?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Alex0087, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex0087 , utilizator 12:56, 3 Noiembrie 2018
Buna sear5a,
Va trebui, daca nu are asigurare , sa va adresati instantei solicitand sa il oblige sa plateasca.
Cu privire ca sesizare, incercati la politia rutiera.
Da Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident parcare privata fara victme Grigoremg Grigoremg Buna ziua doar o intrebare ar fi prea putin sa ma pot exprima o sa pun mai multe multumesc Sunt sofer de camion eram in stationare intro parcare privata ... (vezi toată discuția)
Accident usor xp-kry xp-kry Se da urmatoarea situatie: 1.masina parcata pe dreapta unei strazi 2.o alta masina \\\\"sterge\\\\" bara fata, a masinii parcate , in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca 50% pentru o bara spate pynu pynu Buna ziua : Pe scurt va prezint urmatoarea problema Acum 2 saptamani am fost lovit in spate de catre vecinul meu de bloc masiniile fiind parcte in parcari ... (vezi toată discuția)