avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Lucka72

Activitate Lucka72

Buna ziua
Am aflat de curand , de pe net , ca foarte multi Romani detin actiuni la diferite firme , despre care ei nici macar nu stiu.
Stie cineva care este modul prin care poti afla daca esti actionar ?
Va multumesc !

Lucka72 a scris:

]In cazul In care Imi schimb domiciliul pe raza localitatii In care ma aflu , se poate ?

In cazul In care Imi schimb domiciliul pe raza localitatii In care ma aflu , se poate ?
Buna ziua . Sunt despartita In fapt de aprox. 3 ani , dupa o casatorie de 18 ani. Motivul despartirii a fost violenta sotului asupra mea si a copilului pe care Il avem Impreuna , fapt cunoscut de autoritatile locale , atat Politie cat si primarie . Dupa despartire , am plecat de la domiciliul conjugal Impreuna cu copilul nostru . In varsta de 16 ani , Am locuit pe la rude aprox. un an , dupa care am plecat In alta Localitate la o distanta foarte mare , asta tot ca urmare a amenintarilor sotului .
Mentionez faptul ca fiul nostru a Implinit 18 ani , iar noi nu avem bunuri de Impartit. Am cerut desfacerea casatoriei pe cale amiabila , dar nu este de acord , de.si nu am pretentii la nimic .
Intrebarea este. Pot depune cerere de desfacere a casatoriei In Localitatea In care ma aflu , doar cu viza de flotant ?
In sensul de a nu mai cheltui bani cu drumul , care de alt.fel este destul de scump
Va multumesc !