avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marea privatizare ( Cuponiada )
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marea privatizare ( Cuponiada )

Buna ziua
Am aflat de curand , de pe net , ca foarte multi Romani detin actiuni la diferite firme , despre care ei nici macar nu stiu.
Stie cineva care este modul prin care poti afla daca esti actionar ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 23:19, 30 Noiembrie 2018
Va puteti adresa
Depozitarului Central S.A.
[ link extern ]
Pe langa ce vi s-a recomandat in postarea anterioara, pentru a ridica dividendele cuvenite pe ultimii trei ani la cele cinci SIF-uri puteti sa mergeti si la BCR, BRD si Banca Transilvaniei cu buletinul.
@Cornel Vasile
Buna ziua,
Am parcurs cele 2 site-uri (Depozitarul Central S.A si Depozitarul Central CSD (noul site)). dar nu gasesc nicaieri un formular de net-interogare sau o procedura pt subiectul propus.
Puteti sa ne ajutati cu un sfat practic?
Va ajut pentru a nu mai horbecai in intreg situl si va recomand sa cititi la adresa urmatoare [ link extern ]
@george-neagu
Perfect, multumesc mult.
Site-ul nu-mi pare totusi transparent cu tot interesul comercial pe care il afiseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende neincasate Naty21 Naty21 Bună seara Vă rog să mă ajutați și pe mine să înțeleg cui mă adresez să aflu ce dividende am din cele reziduale Mulțumesc (vezi toată discuția)
Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)
Mostenire actiuni sif transilvania 1324 1324 Buna ziua am mostenit doua certificate de actionar in valoare de 975000 lei vechi la sif Transilvania, sant pe numele tatalui si mamei care au decedat , pot sa ... (vezi toată discuția)