avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dividende neincasate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dividende neincasate

Bună seara
Vă rog să mă ajutați și pe mine să înțeleg cui mă adresez să aflu ce dividende am din cele reziduale
Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:17, 27 August 2018
Informatii aflati de la Depozitarul Central.
Puteti sa va adresati cu buletinul bancilor (de exemplu SIF3 prin BRD, SIF 5 prin BCR) prin care fiecare din cele cinci SIF-uri isi distribuie dividendele pe ultimii trei ani. Urmariti la adresa urmatoare caci fiecare SIF anunta banca respectiva. [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marea privatizare ( cuponiada ) Lucka72 Lucka72 Buna ziua Am aflat de curand , de pe net , ca foarte multi Romani detin actiuni la diferite firme , despre care ei nici macar nu stiu. Stie cineva care ... (vezi toată discuția)
Dividende dobrogea sa si rompetrol Bostan musat carmen Bostan musat carmen Am un pachet de 1950 de actiuni ka Dobrogea SA si nu zm maj prjmjt de 15 ani ,nimic.Anual intreb si spun ca nu dau,desi in trecut au dat.Cum as putea sa intru ... (vezi toată discuția)
Dividente sif muntenia silviana13 silviana13 Deoarece pentru anul 2013 SIF Muntenia nu a acordat dividente , in anul 2014 la BCR nu s-a dat si nu se stia nimic despre acest subiect. In anul 2015 , am ... (vezi toată discuția)